torstai 20. heinäkuuta 2017

Saiskos ol kaffet...?


Keväällä Vallilan mallistoon tuli Rauma-printillä painettuja verhoja, tyynynpäällisiä ja lakanoita. Tuoteperheeseen tuli kesän alussa vielä pöytätabletit ja nämä ihanat kahvikupit...
 
 
Olin jo aikaisemmin ostanut meille verhokankaan ja viime viikolla Prismasta lähti mukaani näitä mukeja.
En yksinkertaisesti voinut vain vastustaa...
 
 
 
 
 
 
Mukit ovat reilun kokoiset ja väritykseltään raikkaat, ei ihan tyypillistä meidän kodin värimaailmaa.
Kupit eivät tule käyttöön meille (ainakaan vielä), vaan päätyvät stailattavaan asuntoon rekvisiitaksi.
 
 
 
Meillä täällä Raumalla vietetään perinteistä Pitsiviikkoa 22.-29.7.  ja nyt kannattaisi tulla käymään täällä vähän kauempaakin. Viikon aikana ohjelmassa on mm. pihakirpputoria Vanhassa Raumassa, Pitsimissin valintaa ja Mustan Pitsin yötä, taidenäyttelyjä ja museoita, erilaisia  työpajoja ja omaa ohjelmaa myös lapsiperheille. Samaan aikaan täällä on vielä Kansainväliset suurmarkkinat (26.-29.7.), joten nyt olisi katseltavaa ja ihmeteltävää enemmänkin.

Rauma on siitä harvinainen paikka, että meillä on kaksi Unescon maailmanperintökohdetta: Vanha Rauma ja Sammallahdenmäki. Vanhassa Raumassa on paljon ihania kahviloita ja ruokapaikkoja, sisustus- ja vaateliikkeitä sekä tietenkin kaunista vanhojen talojen arkkitehtuuria. Merelle pääsee halutessaan tutustumaan (Kuuskajaskari, Kylmäpihlajan majakka ja Reksaari) ja Poroholman leirintäalue sijaistee aivan ihastuttavalla paikalla meren äärellä. Pitsiviikon tapahtumista ja Raumasta voit lukea lisää täältä.
 
 
 
Tervetuloa Raumalle ja varo, voit vaikka "Rakastua Raumaan"...!!!
 
 
 
 

12 kommenttia:

 1. Kivat mukit! Miten sitä aina löytyykin uusia ja uusia mukeja.. Pitsiviikot on varmasti kiva tapahtuma, jos olisin lähempänä niin tulisin käymään. Asuntomessuille olen nyt suunnittelemassa lähtöä. Sinnekin on vain matkaa meiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen yrittänyt pitää mukivalikoimaa pienenä, mutta kotiseuturakkaan ajattelin ostaa nämä meille.
   Asuntomessut jää meikäläiseltä myös väliin pitkän välimatkan vuoksi. Ensi vuonna olisi tarkoitus mennä Poriin, sillä meiltä ei ole sinne kuin 50 km.
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Printtien värimaailma sopisi myös meille hyvin. Ihanat kupposet, kyllä noista mielellään kahvia hörppisi.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oikein mukavaa viikonloppua sinnekin! <3

   Poista
 3. Mukava kun omasta kotikaupungistamme on tehty erinäköisiä tuotteita, perinteisten merihenkisten tuotteiden lisäksi. Kivat mukit, täytyykin katsoa tarkemmin seuraavalla kauppareissulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajatteli, että näistä jää kiva muisto, sillä todennäköisesti tämä on vain joku sarja, jota valmistetaan... ja ehkä näillä on joskus joku keräilyarvokin. Näissä tuo printti on minusta oikein onnistunut. Kuppi näyttää eri puolilta hieman erilaiselta. Prismassa näitä oli vielä ihan mukavasti yhden hyllyn päässä ;)

   Poista
 4. Mä voisin kans ottaa tuommoiset mukit, vaikka mukeja on ennestäänkin kaappi väärällään. Tykkään tuosta kuviosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvio on mielestäni hyvin onnistunut, vaikka väritys aluksi vähän mietityttikin. Verhokangas on painettu myös musta-valkoisena (=harmaana), mutta täytyy todeta, että tämä värillinen versio toimii mielestäni paremmin.
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 5. Ihana Wanha Rauma mukit :) Pitsiviikoille en taida mutta viime syksyn Rauma kierroksella näimme jo niin upeita pitsejä, että huh huh! Kyllä kädentaitajat ovat mestareita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat minustakin kauniita. Muistan lukeneeni sinun käyneesi täällä. Seuraavaksi kun eksyt tänne päin, laitapa viestiä minulle. Olisi kiva nähdä sinut ihan "livenä"...:)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Se on jännä, miten pyörittelin näiden ostamista mielessäni jonkun aikaa ennen kuin tein ostopäätökseni eli eivät olleet edes heräteostoksia!:)

   Poista