lauantai 22. heinäkuuta 2017

Uskallanko toivoa?


Seuraavasta asiasta en ole ihan varma. Suomen kesä on tänä vuonna ollut sitä mitä se nyt on ollut. Suhteellisen surkea. Kulunut viikko on ollut täällä päin Suomea viileähkö ja (onneksi) vähäsateinen. Tänä viikonloppuna ja alku viikolla saamme sääennustuksen mukaan nauttia jälleen auringonpaisteesta ja lämpimästä kelistä. Ja juuri kun saamme nauttia vähän kesäisimmistä säistä, uskaltaisin toivoa kuitenkin muutamaa sateista päivää. Sopivassa suhteessa...
 
 
 
Kuluneella viikolla sain tehtyä syksyn opiskeluun liittyviä etätehtäviä jo hyvään malliin.
Muutamia hienosäätöjä täytyy vielä tehdä, mutta ne työläimmät ja hankalimmat osiot on tehtynä.
Etätehtävien lisäksi minulle on kertynyt muutamia juttuja, joita minun pitäisi valmistella tulevaa asuntostailausta varten.
Asunnon stailausprojekti ajoittuu vasta elo-syyskuun vaihteeseen, mutta tiedän jo nyt, että elokuu tulee olemaan joka tavalla kiireinen.
En malttaisi tuhlata yhtään aurinkoista tai lämmintä päivää sisällä olemiseen, siksi jokunen sadepäivä olisi aina välillä tervetullutta.
Vielä pitäisi toivoa, että sateisena päivänä löytyisi (lisä)motivaatiota näihin sisähommiin, ettei päivät mene vain "möllöttämiseen".


Nämä asiat eivät aina välttämättä tunnu kohtaavan...


 
 
 
  Lomaviikkoja ei ole enää montaa jäljellä ja kohta iskee paniikki. Mites tässä pääsee taas siihen normaali arkeen kiinni? 
  

4 kommenttia:

 1. Vielä on kesää jäljellä... Onneksi ja toivottavasti sopivasti niin aurinkoa kuin sadettakin. Onneksi koneen voi ottaa mukaan vaikka riippukeinuun, ei töitä ole pakko sisällä tehdä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos totta puhutaan, täällä päin Suomea ei ole edes paljoakaan satanut, joten sadepäivä olisi hyvä syy olla sisällä. Ehdotuksesi riippukeinussa tehtävästä työskentelystä on mainio, mutta ei kyllä onnistu minulta! :)
   Kaikki tekemättömät työt eivät ole onneksi tietokonetehtäviä, vaan osa on ihan "käsitöitä" (maalaamista ja kutomista...).
   En laita kyllä yhtään hanttiin, vaikka kesäkelit (aurinko ja lämpö) jatkuisivat vähän syksymmällekin...
   Mukavaa pitsiviikkoa!

   Poista
 2. eka päivä kun on ollut töissä, siten se arki lähtee taas rullaamaan. Kaikki työntouhut muistuvat mieleen kummasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä opettajilla on ruhtinaalliset kymmenen viikkoa (melkein) lomaa ja sen arkirutiinin hakemisessa menee hiukan aikaa. Noin viikon jälkeen loma on enää haalea muisto vain...;)

   Poista