keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Se valmistui sittenkin!!!


Viime syksynä (lokakuussa) aloittamani jättineulosprojektini oli pitkään tauolla. Alkuinnostuksen jälkeen sen tekeminen lopahti totaalisesti. Talven aikana tein peittoa aina silloin tällöin, mutta työn edistyminen on jostain syystä ollut todella hidasta ja tuskaista,
Keskeneräiset työt aiheuttavat, ainakin minussa, pientä stressiä. Oli kysymys sitten töihin tai harrastuksiin liittyvistä asioista.
Jättineulospeittoni muistutti minua lähes joka päivä keskeneräisyydestään, mutta silti en vain saanut ryhdyttyä toimeen.
Työläimmäksi koin kuteiden leikkaamisen, vaikka sekin oli sellaista helppoa tekemistä.
Tässä projektissa se nyt vain tökki... ja vähän kaikki muukin.

 
 
Nyt peitto on kuitenkin vihdoin ja viimein valmis, melkein kymmenen kuukauden jälkeen, ja olen lopputulokseen ihan tyytyväinen.
 En nyt ole ihastuksesta haltioissani, mutta se  kelpaa minulle ensimmäiseksi (ja todennäköisesti myös viimeiseksi) versioksi.
Vielä pitäisi jaksaa viimeistellä (höyrystää/silittää) peitto, jotta se olisi siistimmän näköinen.Uhrasin peiton valmiiksi saattamiseen yhden kauniin ja aurinkoisen sunnuntaipäivän.
Lapsellani oli edellisenä päivänä tullut todella kipeä noidannuoli niskaan, joten jämähdin muutamaksi päiväksi hänen seuralaiseksi.  
Samalla, kun viihdytin toipilasta kotona, hyödynsin aikaani ja väkersin peiton valmiiksi.
 
 
 
 

 

 

Ja siinä se nyt sitten on. Ikuisuusprojektini, jonka kuvittelin valmistuvan muutamassa illassa.
 
 
 
"Lopussa kiitos seisoo"...ja sitten kohti seuraavia (keskeneräisiä) projekteja!
 
 
 

6 kommenttia:

 1. Siitä tuli kyllä ihanan pehmoisen näköinen. Hitaasti hyvää tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pehmeä ja melko painava. Tämä oli kokeiluversio "köyhän naisen" villapeitosta eli tein tämä fleece-peitosta. Kauhean hyville tuntipalkoille tästä ei päästy, mutta pääasia , että on valmis...vihdoinkin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. tämä on todellakin itsetehdynnäköinen, sanoisin jopa sympaattinen :D

   Poista
 3. On kyllä kiva tunne, kun saa jonkun tekemättömän työn valmiiksi - onnittelut siitä! Ihastuttavan näköinen...hmmm...pitäisiköhän joskus kokeilla itsekin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen viimeaikoina ryhdistäytynyt enemmänkin näiden "roikkuvien asioiden" suhteen. Yritän ylläpitää tätä moodia, sillä siitä tulee niin tehokas olo...eikä ne tekemättömät työt kiusaa koko ajan alitajunnassa...
   Kannattaa kokeilla tekemistä!!! Minähän tein tätä harjanvarsista kyhäelmillä puikoilla, mutta "käsivarsineulonnalla" tämä voisi valmistua nopeammin...

   Poista