torstai 6. syyskuuta 2012

Arjen pyörteissä...

Tämä viikko on mennyt taas kohinalla eteenpäin. Töissä alkaa pahimmat alkukiireet tasaantua (kunnes alkaa uudet kiireet...) ja mieli on melkoisen levollinen. Arki siis pyörii omalla vauhdilla ja itse yrittää pysyä siinä mukana.

Viikolla on vähän joka päivä ollut ylimääräistä hommaa. Lähinnä meitä ovat työllistäneet kesäprojektien loppuun saattaminen eli pihatyöt. Tässä muutama todiste (=kuva)...




Terassi sai väriä pintaa...ja yllätys, yllätys - HARMAATA!!






Saimme apujoukoksi "Sini- siskosen" ja hänen ystävänsä. Työ sujui oikein mallikkaasti....:)




Valmista tuli... melkein. Reunoilta puuttuvat vielä säleiköt kadun puolelta ja aidan vierestä, mutta näiden nikkarointi siirtyy ensi keväälle.





Terassi on oikein kaunis ja se saa nyt talvehtia ihan rauhassa. Tiedoksi siis, että terassin avajaiset siirtyvät myös ensi keväälle.
 
 
 
Toisen sisäänkäynnin rappuset menivät tällä viikolla myös uusiksi.
 


Tai siis melkein uusiksi. Laudat olivat ajan myötä harmaantuneet ja mies keksi kääntää ne toisinpäin (ovat siis kestopuuta)...mielestäni tämä oli hyvä idea! Sen lisäksi mies lisäsi vielä uuden otsalaudan eli portaiden ulkonäkö muuttui hieman.



 
Nämäkin vielä käsitellään harmaalla ja sitten meillä on taas uudet portaat!
 
 
 


Arki on ollut sen verran aikataulutettua, että lehtien lukemiselle ei ole enää jäänyt aikaa eikä illalla ole enää jaksanut. Tänään posti toi vielä yhden sisustuslehden lisää. Mukava "luku-urakka" siis tiedossa. Jos vaikka viikonloppuna ehtisi.
 
 
 

 
 
Ja tähän loppuun vielä yksi "mielipide".Mitä mieltä olette? Onko reunoilla olevat kartiokuuset mielestänne hengissä?...Ne taisi ottaa pikkusen (!) nokkiinsa siirrosta ja taitavat olla mennyttä...VAI MITÄ? :)
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. HYVÄLT NÄYTTÄÄ! ....paitsi nuo kartiokuuset. Veikkaan armoitettuna viherpeukalona etteivät enää toivu, vaikka laittaisit substraalia ;)

    KIITOS viimeisestä! Ilmeisesti lapsilla oli ollut kivat leikit. Hienoa oli ilmeisesti se kun oli syöty nääääin iso munkki (sillä se kerrottiin ekaksi ja tokaksi se että juu, pelattiin peliä).

    Tässä arkisia, viisaita ja mukavia ajatuksia sisältävä blogi:
    http://kahdensuora.blogspot.fi/

    Johanna (se kauempana asuva)

    ps. En kehtaa laitta kommenttia kirjautuneena...blogi ei ole nääs yhtään edistynyt....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei "kaukainen" Johanna!

      Juu, lapset viihtyivät keskenään tosi hyvin, ilta vain jäi lapsilta vähän lyhyeksi. Noh, toivottavasti päästään keskiviikkona kilkuttamaa ja kalkuttamaan... sovittiinko me se meille? Mä joteskin vain ajattelin automaattisesti, että meillä...

      Vai sai mun kartiokuuset "kuolenmantuomion"...ei tosiaankaa substraalikaan auta... :)

      Kiitos blogivinkkauksesta, Se kuuluu jo mun blogilistaani. Kirjoittaa tosi mehevästi ja kivasti...

      Olen käynyt muutamia kertoja sun blogillasi, mutta en ole myöskään kirjautunut lukijaksi...saamattomuuttani!!!!

      Mukavaa viikon alkua!

      Satu

      Poista