sunnuntai 30. syyskuuta 2012

VÄKERRYS

 
 
Tässä tämän syksyn ensimmäinen tuotokseni VALMIINA!
Materiaalina on ontelokude, jota jäi yli virkkaamastani pitsimatosta. Neuloin tätä mahdollisimman paksuilla puikoilla...tästä olisi voinut tehdä kaulaliinankin.
 
 Minulla ei ollut tyynyyn minkään valtakunnan ohjetta, visio kylläkin. Olen nähnyt vastaavanlaisia tyynyjä sisustus- ja huonekaluliikkeissä, joten ajattelin kokeilla tehdä tällaisen itse.
Tyyny valmistui "näppituntumalla", fiilispohjalta. Minulla kävi myös hyvä tuuri, kun löysin (ja ostin) juuri sopivan kokoisen sisätyynyn Prismasta...eikä maksanutkaan juuri mitään!!!
Nyt tyyny on sohvalla ja olen enemmän kuin tyytyväinen - ja tietenkin ylpeä itsestäni ja aikaansaannoksestani. Kudetta on vieläkin vähän jäljellä  ja lopusta kuteesta ajattelin tehdä keittiöön patalappuja...ehkä.
2 kommenttia:

  1. Jos teet patalappuja ja ne osottautuvat käytössä kelvollisiksi ( ei pala eikä polta käyttäjän näppejä),niin vinkkaas tätsylles.

    VastaaPoista
  2. Joo, voin kyllä vinkata, mutta patalappujen toteutukseen menee luultavimmin vähän aikaa... Testituloksesta tiedottelen... Syksyn jatkoa sinne "etelään"! Terkuin, Satu

    VastaaPoista