tiistai 25. syyskuuta 2012

"Kun pimenevät illat..."

...niin meidän pihalla syttyy valoja vähän sinne sun tänne.
Eilen ajoin nurmikkoa (ehkä toiseksi viimeistä kertaa tänä syksynä/kasvukautena...?) ja urakan päätteeksi siistin pihaa ja asettelin pihavalomme uudestaan. Kuinkahan monennen kerran??!!Isoa kiviasetelmaa (=kivikasaa) valaisee 3 halogeenilamppua. Kivan näköinen tuo pystyynkuivunut kartiokuusi... :(
Ja uuden terassin ympärille asettelin led-valoja, joiden valoteho on huomattavasti heikompi kuin halogeenivalojen. Terassivalaistuksesta ei ole tällä kertaa kuvaa.
 
 


Piha näyttää näiden kohdevalosarjojen myötä hyvinkin tunnelmalliselta. Valitettavasti kamerastani ja kuvaustaidoistani johtuen pihan tunnelma ei näiden kuvien myötä oikein välity kunnolla, mutta voitte ainakin yrittää kuvitella...

Hämärässä kuvaaminen ilman salamavaloja on haasteellista. Kuvista tulee väkisinkin hieman epätarkkoja ja tärähtäneitä. Valitan.

Tällä hetkellä nautin kupillisesta kuumaa cappuccinoa ja kirjoittelen blogiani ylhäisessä yksinäisyydessäni. Poika lähti kaverin luoksi hetkeksi leikkimään ja mies lähti toiselle puolelle Suomea työreissulle.

Huomenna lähden itsekin työn puolesta Ouluun ja tulen kotiin vasta perjantaina, joten blogissani on muutaman päivän ajan hiljaiseloa. Palataan "astialle" taas viikonloppuna. Nyt ryhdyn pakkaamaan kassia.


Tunnelmallista loppuviikkoa!
 
 
 
P.S. Ajattelin perustaa etanaravintolan! Sen verran paljon löysin eilen etanoita (vai kotiloita) pihamaaltamme, että niillä ruokkisi vähän enemmänkin ihmisiä. Minä kun luulin, että etanan viihtyvät sellaisissa puutarhoissa, joissa on paljon vihreätä (=syötävää). Meidän pihassa ei juuri mikään muu viherrä kuin nurmikko. Onkohan tämä jotain "mutaatiolajiketta", jolle kelpaa vähän vähempikin vihreä?
 
Terkuin,
"Etanafarmari"
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti