sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Viikonlopun tilitystä

Viikonloppu on mennyt melkoisen leppoisasti. Jos perjantaina olin tehokkuuspistoksen saanut, on lauantai ja sunnuntai kulunut leppoisemmissa olosuhteissa...ei niinkään laiskotellen, vaan aidosti vapaapäivistä nauttien.

Eilen launtaina lähdin pitkästä aikaa YKSIN aamupäiväksi kaupungille. Kävin muutamissa vaatekaupoissa ja kirjastossa. Olin ihan maltillisesti ostamassa vaatteita eikä reissulta mukaan tarttunut kuin alushousuja (3 kpl), pukeutumishuivi (?!) alennuksesta, valkoinen paitapusero ja kudottu "tuubihuivi" syksyä ja talvea varten. Katselin montaa vähän ohuempaa tikkitakkia, mutta sain hillittyä ostoshaluni toteamalla itselleni, että minulla on olemassa jo kaksi samantapaista takkia. En todellakaan tarvitse enää kolmatta (samanlaista!).

Kirjastoreissulla kävin lukaisemassa muutaman lehden lukusalissa ja töihin kävin katsomassa suomalaisia elokuvia oppilaiden katsottavaksi. Elokuva jäi vielä kylläkin valitsematta. Kirjastoreissulla lainasin kuitenkin muutaman käsityöaiheisen kirjan inspiraation lähteeksi.

Näistä ideoista kuullaan ehkä myöhemmin...


Lauantaina iltapäivällä lähdimme viettämään 70-vuotisjuhlia. Poikamme kummisetä (ja myös  mieheni veli) täytti 50 vuotta ja heidän vanhin tyttärensä 20 vuotta, yhdistelmäjuhlat siis. Ne järjestettiin heillä kotona ja juhliin sai pukeutua vapaasti farkkuihin. Tarjolla oli siikasoppaa ja kakkukahvit. Oikein oli mukavat ja rennot juhlat, ihan päivänsankarien oloiset ja näköiset.

Kotiuduimme juhlista vasta alkuillasta, joten loppuillan ohjelma meni perinteisen kaavan mukaan saunoessa ja TV:tä katsoessa...

Tänään aamupäivä meni myös perinteisen kaavan mukaan pyykkikonetta käyttäen ja työhommia tehden. Pojan kanssa piti mennä katsomaan serkkupojan jalkapallo-ottelua, mutta sateinen sää ja mukavat leikit saivat "pienen miehen" sittenkin jäämään kotiin. Nyt telkkarista tuleekin formuloita ja meillä on täällä ihan omat "varjokisat" samaan aikaan meneillään. Tiukkoja ja vaarallisia ohituksia...VVVRRRUMMMM!!!

Tuleva viikko on jälleen kaksijakoinen. Alkuviikon olen töissä, mutta keskiviikkona suunnistan Ouluun ja tulen vasta perjantai-iltana kotiin. Mieskin lähtee Kuopioon tiistaina, joten poika saa jäädä isosiskonsa hoiviin tänne kotiin. Luulenpa, että poika ei ole yhtään pahoillaan moisesta jäjestelytä, sillä hän ilmoitti heti, että aikoo pitää torstain vapaata esikoulusta.
Tämän kuvan myötä haluan toivottaa syklaaminpunaista sunnuntaita kaikille ja oikein mukavaa alkavaa viikkoa!!!
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti