keskiviikko 12. syyskuuta 2012

KILKATUSTA JA KÄLKÄTYSTÄ

Viikko on vyörynyt taas sellaisella vauhdilla, että huh,huh vaan! Tänään meille tuli ystäväni lapsineen kyläilemään. Eikä tämä ollut mitä tahansa kyläilyä, vaan meillä oli illaksi ihan oikea TEEMA. Meidän on pitänyt jo moneen kertaa kokoontua tekemään käsitöitä (Martta-kerho?) ja tänään se sitten vihdoin ja viimein toteutui.

Puikot ja virkkuukoukku kilkattivat ja suut kälkättivät. Hauskinta tässä "kässäklubissa" on se, että toinen meistä on "PRO" eli ammattilainen (käsityönopettaja, KM) ja toinen on harrastelija-väkertelijä. Voi vain arvata, kumpi allekirjoittanut on...
Ystäväni J loihtii tässä rintakorua...
 
 


Minusta tosi kiva idea!!!!Ja minä teen  jämälangoista tyynynpäällistä...tai jotain.

Minulla ei ole mitään mallia, mutta ajattelin tehdä pitkää pötköä, josta sitten loihdin sen tyynynpäällisen. Ja lupaan, että valmiin työn tulen esittelemään myös täällä blogissani. Odottakaahan vain!
  Käsityö-ystävälläni oli myös toinen mielenkiintoinen virkkausprojekti mukana...
Sillä välin, kun me äidit kilkatimme ja kälkätimme, lapset tekivät läksyjä. Toinen teki ihan oikeasti ja toinen teki puuhakirjaansa. Sainpahan todistettua oikein valokuvan kanssa, että lapseni on todellakin tehnyt kynä-paperi -tehtäviä.

Illan aikana pääsimme myös "konserttiin", jossa esiintyivät vale-Robin, rumpalin ja taustatanssijan kanssa. Esitykset olivat vallan mahtavat ja innostus paistoi molempien lasten silmistä. Ilta loppui kuitenkin lyhyeen, koska vieraillemme tuli aika lähteä kotiin. Meilläkin oli vielä sauna-ilta edessä.

Nyt poika on putipuhtoisena nukkumassa ja minua odottaa yksi sisutuslehti selaamista/lukemista...

Totesimme lapsen kanssa ennen hyvän yön suukkoja, että "taas on ollut hyvä ja kiva päivä." Niinpä.2 kommenttia:

 1. Ihana tuo viimeinen lause! Tuli hyvä mieli vaikka syysflunssakuumetaudissa täällä Vaasassa olenkin =) Linda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua siellä! Toivottavasti tauti ei ihan lannista sua sängynpohjalle. Opiskelijaelämä on ilmeisesti alkanut Vaasassa...!?Kiva, kun käyt pistäytymässä blogissani. Tsemppiä sulle! Parane pian ja mukavaa syksyä sinne Vaasaan!!!

   T: Satu

   Poista