perjantai 21. syyskuuta 2012

Tehokas viikonlopun aloitus

Tänään on ollut tehokas päivä. Töissä minulla oli jo "draivi" päällä. Kun oppilaat olivat lähteneet kotiin touhusin koulussa, järjestelin saliamme, jota käytetään myös musiikin luokkana. Saatin myös loppuun muutaman homman keskeneräisten töiden listalta, jonka jälkeen lähdin tyytyväisenä viikonlopun viettoon.
 
Tulin kaupungin/eskarin kautta  kotiin ja aloin tehdä siivousta (=imurointia) ja pyykin pesua. Jossain välissä kävin kaupassa, tein ruokaa ja survosin pienen määrän puolukkasosetta.
 Koulussamme oppilaat olivat tänä syksynä ehtineet kerätä jonkin verran puolukoita pakkaseen. Pakastin oli päässyt kuitenkin sulamaan viime viikonlopun aikana, joten minä sain kertaalleen sulaneet puolukat itselleni...nerokasta! (vai onko?!)Soseutin puolukat ja laitoin joukkoon reilusti sokeria...
Nyt minulla on kuusi rasiallista ihan hyvää puolukkasosetta.
 
 
Tämän säilöntärupeaman jälkeen söimme ja jatkoin siivousta vielä hetkisen. Innostuin vielä tekemään jälkiruokaa ( kyllä, luit aivan oikein!). Meillä oli viikolta jäänyt pitkopullaa, joista  loihdin herkulliset "köyhät ritarit".
 
Tämän "kevyen" tankkauksen jälkeen meidän perhe suunnisti vielä iltalenkille; poika pyörällä ja me vanhemmat reippailimme kävellen. Mukana lenkillä oli tietenkin myös kamera. 
 
 

Tien vierestä löytyi tämä kaunis kärpässieni. Ilmassa on selvästi jo syksyn tuntua. 
Meren rannalta otin  vielä muutaman kuvan.
 
 
 
 
Näin tehokkaita viikonlopun aloituksia tulee kohdalleni harvoin ja itseni tuntien tämä "kohtaus" saattaa mennä nopeasti ohi. Voipi olla, että huomenna tämän päivän tehokkuus on muisto vain, mutta nyt nautin tästä hyvästä olotilasta. Tehokkaasta viikonlopun aloituksesta palkitsen itseni saunalla ja siiderijuomalla...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti