lauantai 29. syyskuuta 2012

Virkkausideoita metsästämässä

Loppuviikon työreissu Oulusta on onnellisesti takanapäin ja olen vihdoinkin kotona. Reissussa oli mukavaa ja sain myös vähän uusia ideoita ja puhtia töihin. Samalla se oli myös rankkaa läsnäoloa ja matkustamista. Eilinen ilta meni "zombina" kotinurkissa ja tänäänkin olen ollut "matkatoipilas". Mitenkään järin ihmeellistä en ole tänään saanut aikaiseksi.

Syksyn edetessä käsityöharrastukseni on osoittanut elpymisen merkkejä. Silmiini tupsahtelee lehdistä ja kirjoista ihania virkkausohjeita. Tässä niistä muutama.

Olen jo pitkään haaveillut torkkupeiton tekemisestä. Vähän minua mietityttää saanko sellaista koskaan valmiiksi, koska peitto ei kuitenkaan valmistu yhdessä tai kahdessa illassa...
 En ole myöskään osannut päättää tekisinkö isoäidinneliöillä vai ihan "rivi-tekniikalla"?


 
 
Molemmissa tekniikoissa on se vaara, etten jaksa tehdäkään niitä riittävän isoksi, vaan niistä tulee esimerkiksi...patalappuja tai kaulaliinoja!

Onneksi asia ei ole ajankohtainen juuri nyt, sillä langat ovat vielä kaupassa. Motivaatiota täytyy vielä vähän hakea ja työkiireetkin vähän haittaavat tämän luomistyön aloitusta. Eiköhän tämä tästä kuitenkin pikkuhiljaa käynnisty.

Neuletyöni (katso aikaisempi postaus "Kilkatusta ja kälkätystä") on viittä vaille valmis ja melko pian tulen paljastamaan, mikä siitä tuli. Mutta nyt lähden päivittämään kuulumiset äiti-mummin luo ja muu porukka lähtee jääkiekko-otteluun...

Lauantai-illan jatkoa vaan!!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti