perjantai 11. lokakuuta 2013

Kahvitunnilla... kirjaimellisesti!


Jälleen olisi edessä viikonloppu. Takana on ihan mukava työviikko. Siellä on ollut vähän kiireistä koko viikon, mutta kuitenkin ihan positiivisella tavalla. Välillä ei ole ehtinyt juomaan edes kupillista kahvia...


 
Tänään korjasin tilanteen kotona. Otin hetken itselleni aikaa; keitin kahvia ja majoittauduin keittiön pöydälle nauttimaan kahvikupillista, korvapuustin ja sisustuslehden kera.
 
 
 
 


 
Korvapuusti oli kaupasta ostettu ja ihan hyvän makuista. Sisustuslehtiä on tällä viikolla kertynyt useampia ja viikonlopun aikana olen ajatellut keskittyä  (uppoutua) niihin. Nyt oli selausvuorossa Avotakka. Oli sen verran mielenkiintoisia artikkeleita, että siihen lehteen täytyy palata vielä uudestaan.
 
  
 
Tälläinen pieni breikki ( =tunti) riittää minulle ihan hyvin. Tällä viikolla olen ehtinut ottamaan muutamana iltapäivänä oikein kunnon päiväunetkin... ja ne vasta herkkua onkin!
 
 
 
 Viikonloppuna tämä perhe harrastaa taas vaihteeksi; isäntä metsästää molempina päivinä ja poika pelaa jääkiekkoa. Minä toimin kuskina ja huoltojoukoissa. Sen ihmeellisempää ohjelmaa en ole edes suunnitellut. Muuten taitaa mennä kotosalla kotihommia tehden...eikä sekään tunnu ollenkaan huonolta.


Huomenna onkin jännät paikat, koska pojalla on elämänsä ihan ensimmäinen jääkiekkopeli.Tiedossa siis vauhtia ja vaarallisia tilanteita...ja toivottavasti enemmän maaleja siellä vastustajan verkossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti