sunnuntai 20. lokakuuta 2013

"Ohjelmatoimisto"


Tänään meillä oli pieni muutos päivässä. Miehen vanhimman pojan lapset (2 kpl) olivat yökyläilemässä naapurissa, kun vanhemmat olivat Ruotsissa. Mies kävi hakemassa heidät tänään meille leikimään muutamaksi tunniksi. Ja kun tämä kaksikko tulee, tiedossa on aina ohjelmaa kaikille... 
Kaikkein eniten taitaa olla "työllistettynä" tuo meidän poika, joka saa heistä paljon seuraa ja ajanvietettä. Tässä istutaan sopuisasti olohuoneessa ja pelataan iPadillä. Vuorotellen tietenkin. Setä näyttää mallia.
 
 Välillä syötiin ja jatkettiin... koripallolla. Onneksi tuli viritettyä tuo koripalloteline, koska sillä on pelattu nyt todella paljon.
 
 
 


Nuorin ei jaksanut innostua koripallosta, mutta hän keksi muuta tekemistä. Pojan lelut taitavat olla aarteita ja aika kuluu leikkiessä mukavasti. Välillä haettii rooliasuja ja leikittiin niillä ja sitten vaihtuikin kilpa-ajoihin. Meillä pääsee (lapsiystävällisesti) kiertämään eteisen, keittiön ja ruokahuoneen kautta ympäri. Isä-pappa sai toimia lähettäjänä/liikennevalojen käyttäjänä.
 
 

Välipalaksi syötiin tietenkin lettuja ja katsottiin vielä Autot Pätkiksiä- DVD:tä. Iltapäivällä "ohjelmatoimisto" palautettiin takaisin naapuriin vielä yhdeksi yöksi. Meillä siis päivä kului mukavasti lastenlasten kanssa touhutessa ja pojalla oli ns. ikäistänsä seuraa.

Kävimme vielä iltalenkillä ja ehdin vielä tekemään nurmikolle pikaisen syyslannoituksen (tiedän, olen vähän myöhässä!). Tein äsken vielä pikaisen imuroinnin ja siivosin vessat eli kyllä tänäänkin on saatu paljon hyvää aikaiseksi. Nyt voi hyvillä mielin taas katsoa Tanssii tähtien kanssa-ohjelmaa.

Tulevalla viikolla on vain kaksi työ-/koulupäivää ja sitten täällä alkaa (odotettu) syysloma! Lomailemme ihan kotona, mutta ohjelmaa tuntuu olevan ihan joka lomapäiväksi...ettei vain pääse vahingossakaan rentoutumaan :)


Energistä viikkoa sinne ruutujen taakse kaikille blogini lukijoille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti