tiistai 8. lokakuuta 2013

Pikapäivitys

Ajattelin tehdä tälläisen pikapäivityksen. Jotkut blogini lukijoista (terveisiä vain sukulaisille!) ovat olleet välillä huolissaan, kun olen pitänyt muutaman päivän bloggaustaukoa. Ei täällä mitään kummoista kuulu. Töissä käydään ja harrastetaan; yksin, yhdessä ja erikseen...

Tämän elämisen tahti on muuttunut toisenlaiseksi, kun tuo nuorimmainen on lähtenyt kouluun. Kavereiden näkeminen koulun jälkeen on tullut tärkeäksi. Ainakin vielä meidän äitien ja isien on pitänyt toimia kuskeina kotien välillä, sillä joiden kavereiden luokse välimatkat ovat vielä liian pitkiä. Ja ihan mukavaa hommaa se on, tuleepahan kaverit (ja perheet) tutuiksi. Tänään oli taas "kaveripäivä".







Lokakuuta on menty jo hyvää vauhtia eteenpäin ja sää on muuttunut syksyisemmäksi. Sadepäiviä ei ole tänä syksynä ehtinyt olemaan kovinkaan monta ja tänään lämpötila oli vielä ihan inhimillinen. Vaikka tänään on sadellut ja huomiseksi luvattiin lisää sateita, en suostu vielä harmittelemaan asiaa. Ehkä kaunis kesä ja syksy ovat varastoituneet niin syvälle syövereihin, ettei vielä edes tarvitse synkistellä kelejä.







Tämän postauksen kuvat ovat jo muutaman viikonlopun takaa sunnuntaiselta kävelylenkiltä, ihan meidän kulmilta. Muutama sisustusaiheinen juttukin olisi varastossa, mutta en jaksanut ruveta sepustelemaan niistä tänään. Nuorin perheestä on jo iltatoimissa ja minua odottaa tänään postissa tulleet sisustuslehdet. Loppuillan ohjelma on  siis selvä.


Mukavaa loppuviikkoa kaikille ja palailen "eetteriin" luultavimmin vasta perjantaina...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti