maanantai 14. lokakuuta 2013

SE ON NYT SITTEN TÄTÄ!


Aina välillä tuskailen tuon miehen harrastusvälineiden kansa. Välillä on metsästysvaatteita tai lenkkivaatteita kuivumassa (tai muuten vaan säilytyksessä) milloin missäkin. Onneksi alakertaan valmistui jonkin aikaa sitten miehen varusteille ihan oma säilytystila. Vaatehuone on ainakin meidän taloudessa ihan korvaamaton huone. Sinne menee uskomaton määrä tavaraa (ja roinaa).
 
Nyt vaatehuoneessamme näyttää tälläiseltä. Mies sai harrastusvälineensä siirrettyä muualle, mutta tilalle tuli tuon nuoremman miehen ryjät (joita myös jääkiekkovarusteiksi kutsutaan). Onneksi nämä ovat vielä pieniä varusteita, mutta mitä tämä on muutaman vuoden päästä...?!!!
 
 
 
Meillä on viikon verran kokeilussa myös maalivahdin varustus (!) ja niitä säilytetään somasti meidän saunan pukuhuoneessa. Maalivahdin patjat, kilpi ja räpylät olivat kuvaushetkellä kuivumassa saunaosaston puolella...ei ihan ideaaliratkaisu tämäkään. 
 
 
 
 


Vanhassa talossa näitä kuivausmahdollisuuksia on aika vähän. Remonttivaiheessa (silloin kymmenen vuotta sitten) en osannut ajatella näitä nykyisiä kuivatustarpeita ollenkaan...kun ei ollut vielä lapsestakaan tietoa. Saatikka hänen harrastuneisuudesta.
 
 
 
Tuo iso kassi on aivan valtava ja sinne mahtuu koko maalivahdin "pelikalustus"... ja varmaan pieni mieskin. Kassin takana on muhkea rintapanssari ja edessä pelipaita. Tarkkaavainen huomaa, että se on tamperelaisen seuran logolla varustettuna, koska ns. kortteliliigalaisilla on asuinalueesta riippuen joku SM-liigan seurajoukkueen paita...ja Tapparahan on terästä...ainakin meillä!!!

Näin sitä joutuu äityliinkin nöytrymään lapsen harrastuksen edessä. Miksei lapseni harrasta vaikka postimerkkien keräilyä? Tai jotain muuta "pienimuotoisempaa". Asian kanssa täytyy oppia ilmeisesti elämää. Tosin eihän tästä harrastuksesta vielä tiedä, kuinka pitkälle tässä mennään. Jos vaikka ensi viikkoon! :)

Ja onneksi tuolla alakerrassa on tilaa, että kyllä sinne mahtuu vähän isommankin kiekkoilijan pelivarusteita kuivumaan...tai sellainen voidaan sitten aikanaan suunnitella, jos on tarvetta.

Oli muuten mielenkiintoista, kun eilen opettelin laittamaan pojalle maalivahdinvarusteita päälle. Hikihän siinä tuli. Onneksi hallilla oli auttavaisia isiä, jotka ystävällisesti neuvoivat esim niiden patjojen "asentamisessa"...nyt minäkin osaan. Toivon kuitenkin, että poikani ei ihan kauheasti innostuisi tuosta maalivahtina olemisesta...ne varusteet, ne varusteet!!!

Ja viikonloppuna pelattu ensimmäinen jääkiekkopeli oli pojan osalta "nappisuoritus". He voittivat vastustajan 4-3 ja poika teki niistä kolme maalia (kypärätemppu siis!)

...SE ON NYT SITTEN TÄTÄ!!
2 kommenttia:

 1. Hyvä elmeri :) taisin bongata eilen telkkaristakin ;)
  - Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, siellä vilahti isoveljensä kodin seinällä valokuvassa. Elme odottaa kovasti jo ensi viikon Hauskis-reissua ja sitä, että näkee Peetun...:) Nähdään siis ensi viikolla... T: Satu

   Poista