tiistai 8. maaliskuuta 2016

Sisustusennätys


Nyt tuli tehtyä melkoinen sisustusennätys. Yksiö, jossa olimme suunnitelleet remontin aloittamista pitikin saada kalustettua nopeasti ja edullisesti vuokrattavaan kuntoon. Tällaista jälkeä saimme miehen kanssa aikaiseksi...





Huoneeseen ehdittiin kerätä vain välttämättömimmät kalusteet, sänky, pieni lipasto, nojatuoli, ruokapöytä ja tuolit sekä kodin tekstiilejä.
Verhot ovat vanhat Marimekon verhot ja matto Sini-siskosen löytö kirppikseltä. Matto voisi olla isompikin ja verhot aavistuksen pidemmät, mutta tällä aikataululla nämä saivat kelvata.
 
 
 
 
 
 
Ruokapöydän saimme lahjoituksena siskoni "miljoonavarastosta" ja ilmaisen toimituksen päälle, tuolit ovat meidän omia.
Keittiöön hankittiin mm. kahvinkeitin uutena, ruokailuvälineet ja ruoan valmistuksessa tarvittavia astioita.
Kaikkea tilpehööriä melkoinen lista.




 
 
Tekstiileillä ja muutamilla sisustusjutuilla tästä yksiöstä tuli piirun verran kodikkaampi..
 
 
 

 
 
Sunnuntaina tuunasin vanhasta päiväpeitosta uuden version sänkyyn ja tyynynpälliset löytyivät ihan oman kaapin tyynyvarastoista.






Oli suorastaan pieni ihme, miten näinkin pienillä asioilla tästä yksiöstä tuli ihan asuttava.
Lisäksi tänne hankittiin pesukone, silitysrauta, kylpyhuoneen matto, pyyheliinoja ym. jotta täällä voisi elää ja asua suhteellisen normaalisti. Hankitalista oli melkoinen, mutta kaiken kaikkiaan rahaa taisi mennä sellaiset 200 euroa, ehkä vähän päälle. Ennätys tämäkin! Jonkin verran piti kierrellä kirpputoreilla ja ns, halpiskaupoissa, tosin viikonloppu ja lyhemmät aukioloajat lisäsivät haastetta.



Elämään kuuluu myös yllättäviä asioita ja projektiin aivan loppumetreillä tapahtui melkoisen dramaattinen käänne, joten asunto jäikin vuokraamatta. Nyt asunto odottaa valmiiksi siivottuna ja kalustettuna uutta vuokralaista. Projekti oli kaikesta huolimatta hyvin opettavainen, monellakin tapaa. Tulipahan todistettua, että tällainen ekstranopea sisustaminen onnistuu minulta ja mieheltä...ja olemme vielä puheväleissäkin! Ehkä aloittelemme sittenkin jo kertaalleen siirtynyttä remonttiamme... :)





6 kommenttia:

  1. Upealta näyttää lopputulos ♡
    Ihanaa naistenpäivää ♡♡♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan. Oih, en muistanutkaan, että tänään on "meidän päivä"!
      Oikein hyvää naistenpäivää sinulle myös!

      Poista
  2. No, voi harmi kun vuokralainen ei tullutkaan! No, uskon että pian löytyy uusi vuokralainen, asunnoista kun on kova kysyntä.
    Nopea "sisustusennätys" näyttää oikein viihtyisältä!
    Ihanaista naistenpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä tarinassa oli melkoisen merkillinen käänne, mutta nyt se on jo muisto vain :) Olen itsekin ihan suht tyytyväinen lopputulokseen, ottaen huomioon tuon minibudjetin ja aikataulun. Pienesineitä ei tästä huushollista kyllä löydy...
      Oikein hauskaa naistenpäivää myös!

      Poista
  3. Hyvä lopputulos :) Harmistus kun ei vuokralainen tullutkaan mutta kyllä uuden asukin tuo kiva koti löytää taatusti!Hyvää naistenpäivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lopputulos on minunkin mielestä ihan ok. Asioilla on tapana järjestyä, eiköhän tuo vielä vuokralle saada. Ja samat toivotukset lähetän bumerangina takaisin! :)

      Poista