keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Monenlaista menoa...


Tähän viikko lukeutuu vaihteeksi niihin, jossa tapahtumia on jokseenkin paljon. Valokuvaamaan en ole ehtinyt, joten postaus toteutetaan muutamalla hyväksi havaituilla Pixapayn kuvapalvelun kuvilla...


Maanantaina kävin Kokemäellä päivittämässä opiskeluun liittyviä asioita. Samalla suunnittelimme Porissa järjestettävään kevätmessuun liittyviä asioita. Minä, kun olin ehdottanut, että me opiskelijat menisimme messustandille pitämään "sisustusklinikkaa" ja kertomaan vähän koulutuksestamme. Ja tietenkin minä olen sitä nyt järjestämässä... ja osallistumassa. Järjestelyjen osalta homma vähän laajeni, kun me olemmekin nyt suunnittelemassa ja tekemässä/rakentamassa osastoa, joten saamme vähän tuntumaa siihenkin. Tiiviillä aikataululla ja nolla budjetilla ollaan nyt kehittelemässä jotain...
 

Tiistaiaamuna menin omalle työpaikalleni (kouluun) suunnittelemaan ensi lukuvuotta, josta tuleekin mielenkiintoinen. Koulumme saa aivan uudet tilat vuoden päästä syksyllä yhdessä kahden muun pikku koulun kanssa. Ensi lukuvuosi ollaan vielä ns.väistötiloissa, mutta suunnittelua on tehty jo vuoden verran enemmän tai vähemmän. Vuoden päästä keväällä alamme valmistelemaan muuttoa ja koulujen yhdistymistä. Ei mikään pikkuinen juttu. Tämän viikon kokouksessa hahmottelimme kuitenkin ensi lukuvuoden luokkia ja mietimme alustavasti henkilökuntaresursseja.

 
 
 


Keskiviikkona kävin aamulla ennen työharjoitteluun menoa Rauman kaupungin yritysneuvonnassa, sillä sain jonkin aikaa sitten ajatuksen, että minun täytyy ruveta työstämään toiminimeäni johonkin suuntaan. Tarvitsen ennen kaikkea pientä sparrausta ja näkökulmaa, miten kehitän yrityspolkuani eteenpäin. Iltapäivällä osallistuin vielä Rakastunut Raumaan-kauppiaiden tempaukseen torilla, jossa meistä otettiin sydämen muotoinen ilmakuva.
 

Loppu viikosta on tiedossa vielä viikonlopun laivaristeilyä työkavereiden kanssa, joten tässä on menty ja mennään melkoisesti viikon aikana. Työharjoittelupäiviä tulee tällä viikolla väkisinkin vähemmän. Opiskelujen suhteen kahden näyttötutkinnon suorittaminen kummittelee taustalla, jotka minun täytyy työstää ne lähiaikoina alta pois ennen seuraavaa alkavaa näyttöäni. 
Toteanpahan vain, että olen hetkellisesti (ja vaihteeksi) siinä tilanteessa, että menoa riittää ihan kiitettävästi.
Ymmärrettävistä syistä blogin päivittäminen on hieman haasteellista, mutta onneksi tämä on vain tilapäistä.


Lupsakkaa loppuviikkoa!

 
 


4 kommenttia:

 1. Onpas vauhdikas viikko sinulla :)
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle Satu ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä asiat tuppaavat kasaantumaan...
   ja viikonlopun riennoista yritän selvitä jollain tapaa. Voi olla, että sunnuntai on todellakin lepopäivä ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos!
   on mukava lähteä vähä irrottelemaan omien työkavereiden kanssa...varsinkin kun tietää, ettei siellä todellakaan ole tylsää..
   Hyvää viikonloppua sinnekin!'

   Poista