sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Karaamista

Viikonlopun kohokohta on ollut osallistuminen työporukan kanssa Karhu-viestiin. Tämä oli jo neljäs kerta, kun olemme mukana juoksemassa. Joukkueemme koostui tänäkin vuonna viidestä naisjuoksijasta. Lisäksi meillä oli kaksi huoltajaa ja kuljettaja. Juoksijoiden liikuntatausta on hyvinkin kirjavaa, joukossa aktiiviliikkujia ja satunnaisia liikkujia (minä taidan kuulua tähän jälkimmäiseen ryhmään).


Lähtö oli Eurajoelta (määräänpää Pori) ja viesti oli jaettu viiden osuuden pätkiin. Minun osuuteni oli 6,2 kilometriä. Joukkueemme juoksupuku oli jo perinteinen puna-musta, lisättynä naisellisella hameella...tietenkin!


Ja tässä hieman lähtötunnelmia...


Sää oli sateinen ja suttuinen, mutta juoksukelinä hyvä. Aikaisempina vuosina on ollut hyvinkin tuulista ja pölyistä...tänä vuonna tällaista.


Viimeisen (ja pisimmän) osuuden juoksi meidän "kapteenimme" ja hän toi joukkueemme (MISS MALMILOS) tyylikkäästi maaliin Karhu-halliin.


Maalissa nautimme yhdessä "voitonmaljat". Me teimme sen taas!!!


Sijoituksemme parani yhdellä pykälällä (16.) ja kaikki taisivat olla tyytyväisiä omiin suorituksiinsa. Ja osallistuminenhan on se tärkein juttu, tässä mitali...


Sitten kyydillä Raumalle saunomaan ja syömään. Paikana oli Vanhan Rauman kupeessa sijaitseva idyllinen Onnelan Sauna.


Piharakennuksessa on erittäin tunnelmallinen sauna ja tupakeittiö. Porukalla saunottiin,  syötiin ja kerrattiin päivän tapahtumat.


Minun iltani loppui kuitenkin puoli yhdeksään, kun piti hakea oma lapsi kotiin nukkumaan. Ja hyvä niin. Päivällä oli kuitenkin ollut pituutta ihan riittävästi.

Tänään valmistellaan jo tulevaa viikkoa. Isäntä tulee Virosta majavajahdista ja lähtee huomenna kahdeksi päiväksi Kööpenhaminaan. Minulla ja pojalla ei (onneksi) ole mitään ihmeellistä ohjelmaa tulevalle viikolle. Tänään ulkoillaan (aurinko paistaa!!!) ja olen luvannut tehdä vielä vohveleita.

Näissä tunnelmissa mukavaa viikon alkua kaikille lukijoilleni!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti