maanantai 23. huhtikuuta 2012

Projekteja pukkaa...

Meillä on näköjään sellainen vaihe, että projekteja pukkaa vähän joka suunnalta. Täällä kotona alakertamme on ollut pienoisessa muutoksessa (=tyhjennyksessä) ja olemme monen vuoden jälkeen saaneet alakerran käytävän siivottua kaiken maailman rojuista. Nyt pitäisi maalailla seiniä ja tehdä lattialle jotain.Alakerrassa/ kellarissa on myös miehen "lataamo", jossa hän näpertelee ja askartelee kaiken näköistä ja kokoista. Tämä(kin) huone odottaa vielä viimeistelyä.
Seinät ja lattia on jo remontoitu ja nyt kalustetaan...tai siis suunnitellaan kalustamista. Entinen sohvamme sai uuden elämän alakerrasta. Tänne on tulossa telkkaria, eläintenpäitä seinille ynnä muuta...eli projektia täälläkin.Laajennuksemme jäljiltä myös pihamme odottaa "pientä fiksausta". Pihaan olisi tulossa asfaltti-pinnoitus ajotielle ja muualle nurmikkoa...ja ehkä jotain istutuksia. 
Tässä samaa lääniä toisesta kuvakulmasta kuvattuna.Ja vielä kuvakulmaa alapihalta päin. Isojen ikkunoiden eteen tulisi siis nurmikkoa, puutarhakalusteet yms. Onhan meillä se puutarhasuunnittelijan suunnitelmakin olemassa, mutta sitä täytyy toteuttaa vain pala kerrallaan... tai muuten tulee uupumus.


Alapihan nurkassa on kotiloiden pesimispaikka ja tällekin nurkalle pitäis tehdä jotain. Villivadelmat hävitettävä, kivikasan ympärystää siistittävä ja epämääräistä lehtikasaa "käsiteltävä". Löytyisikö vapaaehtoisia tähän hommaan?!!


 
Ja näiden projektien lisäksi mökillä olisi maisemointihommaa rannassa, terassin uudelleen kalustamista, ponttoonilaiturin suunnittelua/tekoa ja....ja....HUH, HUH!!! Jos jollakin blogin lukijalla on ylimääräistä aikaa tai tekemisen puutetta, niin voisi ilmoittautua meille. Meillä tätä projektia tuntuu olevan. Vaikka muille jakaa.

2 kommenttia:

  1. HUOMENTA!
    Teillä sitten jatkuvasti tuunataan ja puunataan :)

    Nähdään.

    VastaaPoista
  2. Juu, eikä tähän tainut tulla ihan kaikkia projekteja vielä. Tämmöstä joka paikan sättäämistä tämä on...koskaan ei tule paikat valmiiksi. Jos sitte vaikka eläkkeellä rauhoittuisi...tai sitten ei :)

    VastaaPoista