keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Kevättä ilmassa!

Kevään saapuminen alkaa vihdoinkin tuntua meikänaisenkin elämässä (ja miksei kukkarossakin). Eilen käytiin pojan kanssa PRISMAssa ruokaostoksilla ja kuinka ollakaan mukaan tarttui myös muutama pari kevätkenkiä. Tummansiniset tennarit olivat jo viime kaudelta tutut ja "Salama Mcqueen" - kengät välttämättömät "must- kengät".


Äiti-ihminenkin tarvitsisi jotku uudet asialliset kävelykengät, mutta ainakin vielä niiden ostaminen siirtyi hamaan tulevaisuuteen.

Tänään kauppareissulta mukaan tarttui uusin Terassi-lehti ja ensimmäisen silmäilykerran jälkeen ideoita alkoi tupsahtelemaan. Kaupungissa pihamaa on laajennuksen jälkeen totaalisen kesken ja mökillä viime kesänä laajennettu terassimme kaipaisi päivittämistä. Työmaata on tiedossa siis useammalle vuodelle.Ideoita olisi kyllä "tuhatmäärin", mutta toteutus on hieman epäselvää; kuka tekee ja maksaa? (...siis lottoamaan!) Kotimme pihalle teetätin oikein pihasuunnitelman, mutta katsotaan nyt miten tässä oikein mahtaa käydä. Sen olemme jo päättäneet, että pihaa laitetaan kuntoon pikkuhiljaa...aikataulu on täysin auki. Jospa vaikka pojan rippijuhliin olisi joku nurkka kunnossa...siis kymmenen vuoden päästä!!!

Pääsiäisen jälkeinen elämä ja arkeen laskeutuminen on ollut suhteellisen kivutonta. Tänään kävin töiden jälkeen pikaisesti kaupassa, pelasin lapsen kanssa muutaman pelin UNO-korteilla, syötiin ja sitten tein keskiviikon "keskilattiaimuroinnit". Isäntä lähti pojan kanssa paimentamaan lapsenlapsiaan ja minä lähdin hikoilemaan lenkille.

Viiden ja puolen kilometrin lenkki on onnellisesti takana päin. Nyt odotellaan miehiä saapuvaksi kotiin ja saunaan. Huomiseksi on luvattu edelleen lämpöasteita. Kevät taitaa tulla sittenkin!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti