lauantai 21. huhtikuuta 2012

Yövieras

Saimme eilen yökylään mieheni vanhimman pojan tyttären ja jälleen kerran hienosti meni. Tytön tylleröinen oli oikein reipas, söi ja touhusi ja yöunetkin sujuivat varsin mallikkaasti. Tässä "herkutellaan" jauhelihakastiketta ja spagettia...



ja tietenkin harrastettiin asiallista pöytäkeskustelua.



Illan ohjelmanumerona oli Fröbelin palikat-CD:n mukana laulaminen ja tanssiminen.





                   Onkohan tässä
              tulevaisuuden
                           Idolseja?

Tänään sain pienimuotoisen siivouspuuskan eli tein pientä fiksausta pojan huoneessa. Isot jääkiekkovarusteet varastoin vaatehuoneeseen ja vaatekaappiin sain mahdutettu lisää leluja pois lattialta. 



Pojan huone pysyy yllättävän hyvässä järjestyksessä, kun kaikille leluille on omat laatikot ja paikat...ja äiti taitaa olla sairaaloisen tarkka lelujen paikoista.  Kieltämättä osa leluista (suosituimmat) majailee olohuoneen ja makuuhuoneen välimaastossa, koska kyllä poika leikkii kaiken mieluiten muualla kuin omassa huoneessaan.



Lipastot siirsin lähemmäksi ikkunaseinää ja kaikki legot saivat uuden säilytyspaikan toisen lipaston alimmaisesta laatikosta. Lego-poliisiasema sai jäädä sentään tason päälle.



Pieni yövieras on lähtenyt jo kotiin. Tänään olisi vielä pienimuotoista iltalenkkiä ja saunomista tiedossa. Torstain kauppareissusta tuli mukaani myös yksi sisustuslehti, jota ehdin eilen jo vähän silmäilemään. Jos tänään jaksaisi oikein syventyä siihen.




Viikonlopun vietto jatkunee leppoisissa merkeissä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti