perjantai 20. huhtikuuta 2012

Tästä alkaa...

VIIKONLOPPU!!!

Arki on ollut jälleen tiivistahtista ja aikataulutettua, nyt sais taas ottaa vähän rennommin. Viikko on ollut töissä hektinen. Henkilökuntaa on ollut kipeänä ja koulutuksessa, lisäksi eilen kävi kolmisenkymmentä ranskalaista ihmettelemässä meidän koulusysteemiämme.

Minun luokassani tehtiin Rauma-pipareita. Niiden tekeminen ja samaan aikaan "erityispedagoginen kouluesittely" (huonolla) englanninkielellä oli ihan mielenkiintoista. Onneksi minulla on luokassa hyvät avustajat/koulunkäynnin ohjaajat ja he hoitivat leivonnan,  minä sain puhua "kielillä". Nauroimme päivän päätteeksi, että näitä pipareita ei ainakaan meidän luokassa enää tehdä.  Reseptissä oli muutama tekovaihe liikaa. Lopputuloksena kuitenkin: hyvänmakuisia pipareita kotiin vietäväksi ja esimiehen kehut päivästä.

Torstaisin käyn tanssimassa Latinosta. Se on mukava tapa irrottautua kaikista päässä pyörivistä ajatuksista, koska tunneilla täytyy todella keskittyä olennaiseen eli tanssimiseen. Ja se on tosi kivaa! Sain luvan "kanssasiskoilta" ottaa muutaman kuvan tunnilta. Harmi kun en osaa liittää tähän videokuvaa tai taustamusiikkia.Tässä on menossa alkulämmittelyä...Tunneilla tanssitaan monipuolisesti latinalaistansseja ja näin "tanssihullun" (ja vanhan kilpatanssiharrastajan) mielestä tämän harrastuksen hienous on se, ettei sinulla tarvitse olla paria...saat tanssia ihan yksiksesi. Tosin väärin tanssitusta tanssikuviosta ei voi myöskään syyttää tanssiparia vaan ihan itseään...hmmm.


Eilen meitä oli mukana vähän tanssijoita. Onkohan kevätväsymys tai kevätkiireet alkaneet?

Näillä tunneilla juomapullo (ja vesi) on tarpeellista. Jiven ja chachan tahdissa syke nousee ja hiki virtaa. Aina ei kyllä tiedä onko se hiki "liikunnan hikeä" vai "tuskan hikeä"...


Ja koska on tanssista kyse, tunneille sonnustaudutaan tyylin mukaisesti. Tässä (luvallinen) valokuva ohjaajamme lantiohuivista.


Suosittelen lämpimästi tätä lajia. Sopii taatusti kaikille, jotka pitävät tanssillisesta liikunnasta.

Ja vähän vielä tulevasta. Meidän piti mennä viikonlopuksi mökille, mutta tähän suunnitelmaan tuli muutos. Paatti (tai siis suomeksi: vene) lasketaan näillä näkymin vasta tänään veteen eikä tuo sää houkuttele ainakaan tänään mökkeilemään. Lisäksi miehen vanhimman pojan tytär on ilmeisesti tulossa meille illaksi hoitoon (=yökylään?) ja myynnissä olevaa autoani ollaan tulossa katsomaan eli ohjelmaa löytyy kaupungista(kin).

Piti tänään siivotakin, mutta taidan jättää huomiseen. Joo...ja vaihdatutin kesärenkaat tänään ja taivaalta tuli vesi- räntää. Voi rähmä, mikä kevät!

5 kommenttia:

 1. Käykö Latinos tanssi-tunneilla normaalisti paljon vielä tanssijoita? :) Jossain vaiheessa kun minäkin keikuttelin siellä niin oli välillä ihan tungos!

  VastaaPoista
 2. Kyllä porukkaa on vähemmän. Hyvin mahtuu liikkumaan ja "räpeltämään". Ei muuta kuin uudestaan aloittamaan... Tanssiterapiaa parhaimmillaan!!! :)

  VastaaPoista
 3. meidän porukka on pieni, mutta innokas ja TAITAVA =). Toivottavasti saadaan ensi syksynä lisää porukkaa mukaan. T: Jaana

  VastaaPoista
 4. Kiva Jaana, kun löysit blogini. Olen AIVAN samaa mieltä, että porukkamme on erittäin innokasta ja taitavaa. Ilmapiiri on leppoisaaa, kaikilla sama "tanssinpalo". Kiitokset vaan sinulle. Ohjaajana olet jaksanut innostaa meitä kaikkia. Kiitos vaan liikuttamisesta!!!

  VastaaPoista