lauantai 30. kesäkuuta 2012

Kotona taas!!!

Muutama päivä meni lapsenvahtina miehen vanhimman pojan lapsia hoitaessa. Hyvin meni. Hengissä ollaan sekä lapset, isäntä ja minä!!!! Meillä meni oikeasti tosi kivasti. Lapset leikkivät mielellään keskenään ja "pahnan pohjimmainenkin" (ikä 1,5 vuotta) yritti pysyä menossa mukana.

Päivät menivät leikkiessä ja touhotessa. Mitään ihmeellistä ohjelmaa ei tarvinnut järjestää, pihan trampoliini riitti. Välillä muistettiin tankata ja iltaisin pikkuväki hiljeni kahdeksan aikoihin. Eilen illalla käytiin sentään läheisessä puistossa leikkimässä.


Tässä koko poppoo sohvalla istumassa. Harvinainen kuva, kaikki istuu suht paikoillaan!!!Perjantaina paistoi onneksi aurinko ja olimme paljon takapihalla.Tässä "prinsessa" kuvattuna tramboliinilla vauva-nukkensa kanssa...Tänään olikin sateinen ja tuulinen päivä. Aamupäivä sujui sisällä televisiota katsoen, piiloa leikkien ja iPodia pelaten (nykyajan lapsia!!!)Aika meni itselläkin nopeasti lasten kanssa peuhatessa. Mukavaa siis oli, mutta kyllä oli mukava päästä omaan kotiinkin. Pari yötä on tullut nukuttua vähän huonommin ja luulen, että uni omassa sängyssä tulee tänään helposti.

Huomenna ajattelin esitellä blogissani kyseisen perheen uutta/remontoitua rivitaloa. Otin paikanpäältä muutamia kuvia ja heillä on kivoja sisustukseen liittyviä yksityiskohtia ja oivalluksia. Mutta niistä vasta huomenna...

Jaksaiskohan vielä hetken katsoa EM-kisoja... viikonlopun jatkoja vaan!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti