keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Toinen kesälomaviikko

Toinen kesälomaviikko on jo hyvää vauhtia menossa viikonloppua kohti. Täällä kotona loma on sujunut enemmän ja vähemmän fyysistä työtä tehden.

                  Tiistaina oli pojan vuoro käydä parturissa. Parturimme on jo "kantapaikka", Iguaani.


Luottoparturimme Petra leikkasi pojalle kesätukkaa ja asianomainen oli keskittynyt uuden pelikoneen kanssa pelaamiseen (pelikone oli siis parturin, ei meidän!). Siinä aika kuluikin leppoisasti.Leikkausoperaation jälkeen lapsen käteen maalattiin tietenkin jalkapallo. Jokaisen parturireissun jälkeen asiakas saa myös pienen lahjan. Täytyy todeta, että Petralla saa kyllä mukavaa ja lapsilähtöistä palvelua. Suosittelen muillekin.Tänään aamulla  (klo 6.10!) "apupoika-Jesse" tuli aloittamaan maalausprojektiamme. Maalaushommissa oli mukana myös pienempi apupoika...tosin ilman pensseliä. Maalausurakassa apuna on käytetty henkilönosturia ja  olemme ristineet sen asiaankuuluvasti "Särkäniemeksi". "Apupoika- Jesse" urakoi tänään pitkälle iltaan asti ja lupasi tulla huomennakin "aamun krahinoissa". Homma jatkuu siis vielä muutaman tovin, Juhannukseksi pitäisi kuulemma tulla valmista...Maan tasalla on alkanut myös tapahtua. Multakuorma tuli eilen illalla ja sen levittäminen aloitettiin samantien. Työkalut eivät olleet kovinkaan kummoiset. Muutama lapio, rautaharava, mitta ja ohjauslankoja. Multakasa sai kyytiä ja piha alkoi pikku hiljaa muotoutua.Mullanlevitys ja puutarhasuunnitelman toteutusta jatkettiin myös tänään. Ja tietenkin apupoika ehti hääriä täälläkin mukana.Mullat on levitetty, piha tasoitettu ja tulevan terassipaikka merkattu. Muutaman kukkapenkin-/pensaanpohjan kaivoin vielä tänään. Huomenna pitäisi tulla nurmikko ja toivottavasti illalla piha muistuttaa enemmän golfkenttää kuin tämänhetkistä multakenttää. Pitäisköhän hankkia puttausvehkeet jo valmiiksi?

Eli huomenna(kin) työntäytteinen päivä tiedossa. Aamulla vien pojan puistotoimintaan ja itse suihkasen taimimyymälään ostamaan kalkkia ja sadetinta. Kroppa "huutaa hoosiannaa" kahden päivän lapiointiurakan jälkeen, mutta toisaalta, joskus on ihan mukava tehdä jotain näin fyysistä hommaa...tosin vain joskus!!!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti