keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Päiväkahvilla

Tänään oli taas aurinkoinen päivä. Aamupäivän vietimme pojan päiväkotikaverin luona leikkimässä (ja seurustelemassa). Tämä olikin jäähyväiskerta, sillä kaverin perhe muuttaa ensi viikolla takaisin kotimaahansa Saksaan. Tulipa tänään harrastettua kielikylpyä englannin kielellä kokonaiset kaksi tuntia.

Ruokailun (ja päivälevon!) jälkeen suunnistimme keskikaupungille päiväkahville. Matkalla pysähdyimme koululaispatsaan luona... ja pitihän siitä ottaa kuva. Minulla on nykyisin kamera aina matkassa mukana (...ihan pöljää touhua!!).



Keskuspuiston Puistokahvilassa poika halusi mansikkajäätelön isolla pallolla, 



 Fantaa jäillä...



... ja tietenkin sokerisen possumunkin. Äityliini tyytyi vain kuppiin kahviin, mutta sai jämät sekä jäätelöstä että munkista.



Päiväkahvin jälkeen poika meni leikkipuiston puolelle vielä kokeilemaan muutamaa härveliä.



Tämä päivä on mennyt kuin siivillä. Mitään "järjellistä" en ole saanut aikaiseksi...jos se nyt aina on tarpeellistakaan. Pesukonetta olen käyttänyt tänään kerran ja kaupassa olen käynyt. Ei muuta ihmeellistä. Jos tästä taas ensi viikolla tokenisi toimeentumaan (vaihteeksi) vaikka pihahommiin... kunhan saadaan tuo juhannus ensin vietettyä pois alta...









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti