perjantai 8. kesäkuuta 2012

Ensimmäinen lomaviikko

Eka lomaviikko alkaa kääntyä kohti viikonloppua. Viikko on ollut erittäin mukava, vaikkei lomasäissä juurikaan ole ollut kehumista. Alkuviikosta oli kylmää, mutta eilen ja tänään tuo aurinko on loistanut taivaalla.

Tällä viikolla on ollut enemmän ja vähemmän ohjelmaa. Kaikkein mukavinta on ollut, että ei ole ollut (jatkuvaa) kiirettä. Aamuisin on saanut suhteellisen rauhassa herätä (hyvissä ajoin jo ennen aamu kahdeksaa...) ja ohjelmaa on ollut ihan sopivasti. Tänään kävimme pojan kanssa kääntymässä työpaikallani ja toteamassa, että naiset ovat olleet tarmokkaina. Sen jälkeen suuntasinkin parturiin...


Tänään ei tehty hiuskuontaloon mitään maata mullistavaa. Leikattiin hieman latvoista ja vähän ohennettiin. Pieni "ryhtiliike" oli kuitenkin paikallaan. Lopputuloksesta ei ole kuvaa, mutta hyvä siitä tuli.Parturin jälkeen tulimme kotiin syömään ja sen jälkeen lähdimme äiti-mummille päiväkahville. Menopeliksi poika valitsi tällä kertaa potkulaudan, joten minä sain tehdä pitkästä aikaa kävelylenkin.


Matka sujui nopeasti. Mitä nyt piti matkan varrella ihastella junia ja pysähtyä muutamassa puistossa.


Paluumatkalla kotiin kävimme syömässä jäätelöt (= välipala) ja taas jaksoi potkia/kävellä kotiin asti. Matkaa yhteen suuntaan tulee sellaiset 2- 2,5 kilometriä. Ihan hyvä lenkki siis!!!

Tänään oli tiedossa vielä yksi projekti. Maanantai (vai tiistain?) kaupunkireissulla olin tilannut kaksi Pepper-tuolia kotiin ja tänään ne olivat tulleet. Pojan kanssa kävimme hakemassa ne ISKUsta ja parasta matkassa taisi olla se, että lapsi pääsi etupenkille istumaan. Tuoli on ihan aito kopio legendaarisesta 7-tuolista, mutta passaa kyllä mulle tuo kopiokin.


Kokoaminen oli helppoa, kun mukana oli työkalut ja kaikki. Luulenpa, että IKEAn huonekalukokoamis-kokemuksella meikäläinen osaa koota melkeinpä mitä vaan. Nämä tuolit olivat sieltä helpoimmasta päästä ja ovat ainakin vielä pysyneet koossa...                                                    Toinen tuoli pääsi minun "työtuoliksi... ja toinen pääsi eteisen nurkkaan "kengänlaittotuoliksi". Samalla muutin vielä hieman huonekalujen järjestystä. Jos tämä järjestys pysyisi näin vaikka tämän kesän ajan. :)

Vähän minua vaivaa, kun kello on keskellä seinää ja tuo kenkähylly ei ole. Pistorasia määräsi kenkähyllykön paikan tuohon, joten mun täytyy vaan kestää tämä epäsymmetria. Eikä tuo kauriinpää tuohon eteiseen edelleenkään oikein sovi, mutta...

Tämän loppu päivän voi sitten ottaakin rennommin. Pihalla olis vähän hommia, mutta eivätpä ne sieltä mihinkään karkaa. Rentouttavaa viikonloppua kaikille lukijoilleni!!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti