keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Terassihahmotelmia

Lomailu alkaa olla siinä vaiheessa, että alkaa jo viikot ja viikonpäivät menemään sekaisin (onko hyvä juttu?). Kesäloman alussa vierailimme kirjastossa ja mukaan tarttui useampi sisustus ja puutarhakirja.Tätä kirjapinoa on ahkerasti selattu. Haettu tietoa, ideoita ja inspiraatioita.Kotipihan aidat ja portit- kirjasta löysin muutamia terassihahmotelmia, joita mahdollisesti tullaan hyödyntämään meidän terassilla. (Kuvat otettu suoraan kirjasta.)


Ajatuksena on,että terassi pysyisi mahdollisimman avonaisena ja seinää/sermiä tulisi vain välttämättömiin kohtiin eli vain näkösuojaksi lähimpään naapuriin ja kadulle.Ja meidän terassiin sijoitetaan ruokapöytä penkkeineen ja tuolineen ja jos tilaa jää, niin laitetaan joku löhöilypaikka.Toteutusaikataulu on täysin auki. Mies kyllä ilmoitti, että sitä aloitettaisiin tekemään jo tänä kesänä (!!). Minä en uskalla kauheasti painostaa päälle...meillä kun on tätä projektia ollut vähän joka suunnalla. Kun miehen iskee "toimintavaihde" päälle, niin sitten mä kyllä "peesaan" ja olen täysillä mukana.

Pihalla siis ollaan vähän vaiheessa, mutta onneksi siirtonurmikko näyttää voivan hyvin ja piha on edes jollain tavalla pihan näköinen. Miehen loma alkaa tämän viikon jälkeen. Jään jännityksellä odottamaan tapahtuuko meidän pihalla jotain edistystä vielä tämän kesän aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti