sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Tehosunnuntai

Onneksi tänäänkin löytyi vielä eilisen jälkeen virtaa siivomiseen ja uudelleenjärjestelyihin. Aloitin heti aamulla roudaamaan eteisen lokerikkoa keittiöön.


Aluksi keittiössä näytti tältä... (valitettavasti kuva on jostain syystä sumea/epätarkka)


                                        Pikku fiksauksen jälkeen keittiössä näyttää nyt tältä...


Ja hieman toisesta vinkkelistä kuvattuna tältä. Tämä lokerikko on ollut tosi kätevä ja siksi se vaihtaa paikkaa ja tehtävää useasti meidän huushollissa.Koska lokerikko häipyi eteisestä, piti siihen keksiä jotain. Tässä ensin lähtötilanne, jossa lokerikko on vielä paikoillaan. Juu, ja toisesta huoneesta "möllöttävät" nuo päät ja vaatehuoneen ovi on jäänyt kuvaushetkellä auki,,,


Siirsin vaatehuoneesta kenkälokerikon nurkkaan ja kellon alle tuli  olohuoneesta yksi viherkasveista. Eteisen tilanne on vielä vähän vaiheessa. Kasvin paikalle voisi tulla joku penkki tai tuoli tai... katsotaan nyt. Kuten kuvista voi päätellä eteinen/halli on meidän kodin ehkä pimein paikka ja mietin tuohon kellon alle jotain lattiavalaisintakin. Minulla on ehkä liian paljon ideoita, mutta se "kuningas-ajatus" puuttuu. (täältäkin!)Iltapäivällä poikettiin pojan kanssa hätäiseen Prismassa ja kun tulimme kotiin, siivosin molemmat vessat. Pikkuvessamme sai vielä uudet tekstiilit. Kun en löytänyt keltaista, piti tyytyä marjapuuron punaiseen. (Kauniimpi luonnossa kuin kuvissa) Vaihtelua tämäkin.


                 Pienessä vessassa ei uusia kuvakulmia tahdo oikein löytyä. Valitan.Prismasta löysin/ostin itselleni pitkästä aikaa musiikkia. Tämä ei varsinaista siivousmusiikkia kyllä ole, mutta jos vaikka "fiilistelyyn"...  näköjään lehtien sijasta mainostan tällä kertaa levyjä  :) .


Ehdin tosi hätäiseen kuunnella molemmat levyt, mutta jos vaikka illemmalla vielä pääsis tunelmoimaan ihan yksikseen...nyt kun mieskin on Suomenlahden toisella puolella metsästämässä.

Tällainen tehosunnuntai täällä. Viikonloppu alkaa kääntyä iltaan ja huomenna on ensimmäinen lomaviikko. Sen kunniaksi käväisen huomenna aamupäivällä koululla, ettei vain pääsisi työn tekeminen unohtumaan...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti