tiistai 5. kesäkuuta 2012

Kesäloman aloitusta

Kesäloma on hyvää vauhtia menossa. Tänään alkoi läheisessä puistossa leikkitoiminta.  Osaanotto oli ensimmäisenä päivänä vähäistä. Paikalle tuli vain viisi lasta, mutta se ei menoa haitannut.Leikkikenttä sijaitsee n. 200 metrin päässä meistä. Poika halusi mennä sinne kuitenkin pyörällä. Sää oli aamulla epävakainen ( jopa sateinen), siksi vaatetuskin on sen mukaista. Oi, tätä Suomen suvea... !!!Puistotoimintaa on kahtena päivänä viikossa ( ti ja to), kolme tuntia kerrallaan. Ohjaajia on yleensä kaksi. Toiminta on osallistujille maksuton ja mukaan saa ottaa omat eväät. Eväiden syönti taitaakin olla yksi päivän kohokohdista.Tämä puisto sijaitsee rauhallisella paikalla, jota reunustaa osittain pieni metsä. Sateen jälkeen metsä näytti erityisen vihreältä, joten minun oli otettava siitä muutama kuva.


Pikku metsikössä on ihania isoja siirtolohkareita ja sinne tänne risteileviä polkuja. Se on oikea seikkailumetsä. Turvallisesti kahden tien välissä.Sillä aikaa, kun lapsi oli touhuamassa puistossa, minä käväisin kaupungilla. Kuinkas ollakaan eksyin (?!) huonekalukauppoihin...ja tarttuihin sieltä vähän "sitä sun tätä" mukaan. Työhuoneesee löysin/ostin pyöreän maton. Oli muuten 50% alennuksessa ja just passeli tuohon paikkaan.Eteisen lokerikkoon ostin kaksi pientä koria hanskoille ja muille pikkutarvikkeille. Nämä ovat olleet ostoslistalla jo kauan. (Ei siis juuri nämä korit, vaan korit yleensä...)Ja löytyihän kaupasta aivan ihana ja turha kapistus (eikä ihan halpakaan). Minun oli ihan pakko ostaa se, mutta käyttötarkoitus on pikkuisen auki vielä. Lokerot ovat todella pienet. Korurasia? ompelulaatikko? Enköhän minä keksi sille jonkin paikan ja käyttötarkoituksen...Loma on vasta aluillaan ja minä shoppailen sydämen kyllyydestä. Tosiasia on se, että mä en nykyisin ehdi työn ohessa harrastamaan mitään ylimääräisiä shoppilureissuja, joten tämä jää mulla usein kesäloman nautinnoksi (ja kukaron turmioksi).

Kotimatkalla poikkesin vielä puutarhamyymälään. Ostin kotiin ja mökille amppelikukkaset. Kotiin tuli petuniat ja mökille...enpä muistakaan enää nimeä.


                               Katsotaan, kuinka kauan tämä kukkanen viihtyy meikäläisen hoivassa.Tänään lähdetään vielä mökillä käymään. Torstaina meille pitäisi tulla Virosta vieraita ja he aikovat asettua meidän mökille asumaan loppu viikoksi. Täytyy käydä laittamassa mökkiä "vieraskuntoon" ja samalla ulkoilutetaan/ viedään tuo toinen amppeli sinne.

Huomenna tiedossa auton katsastusta ja pojan jalkapalloharjoitukset eli ohjelmaa on jo mukavasti huomiseksi päiväksi. Hellurei vaan!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti