torstai 19. syyskuuta 2013

Hortonomi häärää (osa 2)


Otsikoksi olisi voinut laittaa myös " Syksyä tikapuilla"...
Osa ostamistani callunoista pääsi näihin pikkukoreihin ja  viime kesänä tuunamilleni tikapuille.

Violettia ja valkoista. Minä tykkään.
 
 
Vanha viininkäymispullon- kori ( tuo ei varmasti ole mikään oikea sana!?) alkaa olla kohta risuina eli hajoamispisteessä, mutta vielä sain siihen laitettua callunoita.
 
 
 
 


Ilta-aurinko alkoi luoda viimeisiä säteitä tälle tikapuuseinustalle...
 
 
 ...ja hetken kuluttua auringonvalo heijastui läheisen koivun oksien välistä luoden hienon valoilmiön seinälle.
 
 
 

 
Viime päivinä ei ole aurinko juurikaan pilkahdellut, vaan on ollut sellaista märemmän sorttista keliä. Puuhellaa on lämmitetty muutaman iltana ja se on pitänyt kosteuden tunnetta mukavasti poissa. Pojan mielestä puuhellalla lämmittäminen "tuoksuu ihan talvelta"...
 
 
Kohta on jo viikonloppu. Tiedossa huomenna työpaikan rentoutumis-/virkistymisiltaa, jääkiekkoa lauantaina ja sunnuntaina. Viikonloppuna tällä olisi vielä silakkamarkkinat ja sinne pitäisi ehtiä syömään perinteiset letut (ja lakritsit). Ohjelmaa siis on.
 
 
 
 

3 kommenttia:

 1. Tämä on niin kiva idea,että taidan varastaa sen.On muuten kopsattu teidän terassinkaiteesta malli meidänkin terassille.Terassi on nyt valmis.Eikä mennyt kuin par kuukautta :)) Tekijän piti päästä melkein päivittäin rautakauppaan ja sitten jatkui taas fundeeraus.Mutta hyvä tuli.Avajaiset jäivät ens kevääseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa vaan! Kaikki ideat on vapaasti varastettavissa. Hienoa, jos joku muukin kelpuuttaa näitä ideoita toteutettavaksi. Teillä meni terassin valmistumiseen pari kuukautta, meiltä sellaisen vuoden verran. Ensin tehtiin terassin pohjat ja laudoitus ja tänä kesänä tehtiin vasta se rimotus...Hiljaa hyvä tulee.

   Korviini kantautui myös tieto, että sukuun olisi tulossa pientä lisäystä...Lämpimät onnittelut sinne kummitytölleni (ja miehelle tietenkin kanssa).Toivotavasti kaikki menee hyvin ja Saana osaisi nauttia myös odotuksesta. Se on aina niin ainutlaatuista... Isot halit!!!!
   T: Satu

   Poista
  2. Kiitos,kiitos.Ollaan onnesta mykkyrällä.Eilisestä alkaen ei olla muusta osattu puhuakaan. Historia toistaan itseään siinäkin asiassa.Muistan 50 v takaa samantapaisista uutisista alkanee odotuksen,jota seurasi nopsassa tahdissa pari lisää ja aina vaan koko suku odotti innolla.

   Poista