sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Juhlan aika

 
Tänään juhlimme (päivän etuajassa) äitimme 75-vuotisjuhlia. Pienimuotoisesti.

Päivänsankari ei halunut, että häntä muistetaan mitenkää erityisemmin. Me lapset halusimme viedä hänet kuitenkin syömään. Tietenkin syntymäpäiväsankarille kuuluu kunnon kukkakimppu. Kimpussa oli seitsemän ruusua ja viisi neilikkaa (= 75- symboliikkaa). ja vihreää lisuketta...ruusut voivat kuvata myös  seitsemää lastenlasta, jotka kaikki olivat päässeet mummia ilostuttamaan paikan päälle.
 
 
 
 


 
Nautimme yhteisestä ruokailusta pitkän kaavan mukaan. Aluksi kohotimme tietenkin onnittelumaljat maailman parhaalle äidille ja mummille!
 
 
 
 
 


 
Ilo ja nauru (sekä melkoinen pälpätys) oli ilmoilla, kun pääsimme muistelemaan vanhoja.
 
 
Äiti- mummi sai kuunella tietokoneeni (ja netin ) välityksellä  myös muun suvun lähettämän onnittelutervehdyksen radiosta vielä kerran (terveiset vain tädeille !) ja samalla luovutettiin heiltä tullut lahjakortti jalkahoitoon. Äiti-mummi oli hyvin otettu (ja liikuttunut) saamastaan huomiosta.
 
 
 
 


 
Söimme ravintolassa ns. pitkän kaavan mukaan. Aika meni siivillä ja lopuksi otettiin äiti-mummista vielä muutama "virallinen" juhlakuva, joista tässäkin näytillä muutama. Ihanan pirteä ja hyväkuntoinen 75-vuotias! Ihana, rakas äitimme!
 
 
 

 
Lopuksi piti ottaa vielä äidistä ja lapsista kuva, mutta kuinkas ollakaan vanhin lapsista (veljemme) ehti häipymään salakavalasti kuvauksen alta pois. Tässä siis vain kuva teemalla: "Äiti ja tyttäret".
 
 
 
 
Tämän suurempaa juhlaa ei ole siis tiedossa, päivänsankarin toivomuksesta. Syksymmällä viemme sankarin vielä teatteriin ja suuntaamme katseemme tietenkin viiden vuoden päähän, jolloin saamme juhlistaa taas ( ja toivottavasti) pyöreitä vuosia. Ja silloin taas vähän isommalla porukalla.
 
 
Näissä mukavissa juhlatunnelmissa kohti uutta viikkoa!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia meidän ihanasta Raija-kälystä ja veljen tyttäristä. Kuinka onnellisia olemmekaan teistä kaikista rakkaista !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan sinne päin. Minä täällä ihan liikutuin...olette myös rakkaita meille, vaikka niin harvoin nähdäänkään. Isot halaukset täältä meiltä kaikilta sinne!

   Poista
 2. Kari kelvoton minkä teki, olisi ollut ihana saada teidät kaikki samaan kuvaan! Minä en kommentoi muuhun mitään, ja sinä Satu tiedät varmaankin miksi(meikit valuu)...
  Kirpakoita syksypäiviä odotellessa Tenttu-täti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nuo miespuoliset aina ymmärrä näitä yhteiskuvahössötyksiä. Veli pääsi vähän niinkuin salakavalasti pakenemaan. Päivässä oli aistittavissa lämpöä ja suuria tunteita; iloa ja liikutuksen kyyneleitä...
   Täältä vielä isot halaukset kaikille ja niitä kirpakoita syyspäiviä täälläkin odotellaan!

   Poista