torstai 26. syyskuuta 2013

Matalalentoa

Tämä viikko on mennyt vauhdikkaasti ns. matalalennossa. Töissä ja kotona on pitänyt kiirettä. Minä ja välillä poikakin on viilettänyt paikasta toiseen aikamoisella aikataululla, mutta kohta tämä helpottaa, kun alkaa tuo viikonloppu. Töissä olen pitänyt palavereja ja illat ovat menneet harrastuksien parissa.


Kotityöt ovat jääneet tällä viikolla pahasti rästiin ja tänään minulla oli hetki aikaa tehdä yksi homma pois, kun poika oli kaverinsa luona syntymäpäivillä...
 
 
Viime viikonloppuna Silakkamarkkinoilta ostetut puolukat odottivat pakastamista.
 
 
 
 
Halusin survoa kaikki puolukat ja iso salaattikulho (tai boolimalja) sai toimia puolukoiden survomisastiana.
 
 
 
 


Äiti-mummin "perintönuija" on osoittautunut oikein hyväksi tähän hommaan. Tähän ei mitään sen ihmeellisismpiä laitteita tarvita...no joo, ehkä vähän lihasvoimaa. Nyt on kuitenkin melkoinen satsi puolukoita pakkasessa ja tämä äityliini erittäinen tyytyväinen.
Huomenna on tiedossa vielä pienimuotoista matalalentoa. Pojalla on aamupäivällä hammaslääkäri ja minun täytyy lähteä omista töistä (ja sadonkorjuujuhlista) kesken päivän.Vien lapsen vielä takaisin jatkamaan koulupäivää ja palaan itsekin vielä hetkeksi työpaikalle.


Viikonloppuna yritän saada siivottua vähän nurkkia ja jos ehtisi vaikka ihan vain olemaan...2 kommenttia:

 1. Hei,oletko taas unohtanut hengittämisen? Vauhti eikun kiihtyy.Tsekkasin et olet kirjoittanut blogiasi keskimäärin 3 per viikko.Henkästyttävää :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt on ollut sellainen tahti, etä hengitysharjoitukset ja bloginkirjoittaminen on jäänyt taka-alalle. Tulevan viikon pitäisi olla taas leppoisampi. Pojan jääkiekkoharrastus vie jonkin verran aikaa...minulle kun on langennnut tuo taksikusin ja luistimen nauhansitojan rooli...mies haahuilee kaiken maailman sorkkaeläinten perässä metsässä... (=metsästyskausi on jälleen alkanut!).
   Kirjoittelen kyllä tänne aina kun ehdin ja jaksan. Jutut ei lopu kesken...jahka tästä taas ehdin...

   Terkuin, Satu

   Poista