tiistai 3. syyskuuta 2013

Sisustusbongauksia reissulta


Viikonlopun reissussa tuli otettua paljon kuvia ja mukaan mahtui myös sisustuskuvia. Mukanani oli ihan tavallinen pikkuinen pokkarikamera ja näillä näytti tulevan ihan kelpo kuvia. Seuraavaksi muutama sisustusbongaus matkalta.





Matkusitimme Viking Linen uusimmalla laivalla (Grace) ja hyttimme sijaitsi kannella kahdeksan. Sisustus oli nykyaikaista skandinaavista tyyliä, mutta hytit kuitenkin ihan "perussettiä". Hytissämme oli (merihenkinen) ikkuna ja uutena lisänä taulu-TV.
 




WC oli ratkaisultaan samalainen kuin kaikissa muissakin laivoissa (=pieni koppi), mutta erikoisuutena oli lattialämmitys. Myös valaistusratkaisu oli hieno, ei ihan niin perinteinen lamppu.
 
 




Yleisiä tiloja emme juurikaan kierrelleet, mutta yhdestä porrasaulasta bongasin näin hienon lampun. Sehän on kuin koru.
 
 
 
 


Menimme illalla syömään hienoon ravintolaan ( Oscar) ja sen "odotustiloissa" oli näin tyylikästä.
 
 



 
Tukholmassa menimme sadekuuroa suojaan erääseen kahvilaan, joka oli hyvin viihtyisä ja kodikas. Valitettavasti en muista kahvilan nimeä, mutta se sijaisti vanhan kaupungin alueella...olipa hyvä tuntomerkki... :)
 
 


 
Tässä kahvilassa oli paljon mielenkiintoisia sisutuksellisia yksityiskohtia. Esimerkiksi sohvaryhmämme yläpuolella oli tälläinen naruista tehty kattokruunu. Kahvilan tyyli oli mukavasti sekoitusta siirtomaa- ja ns. Industrial-tyyliä. Minä tykkäsin.
 
 
 
 


 
Tässä vielä yleiskuvaa palvelutiskiltä. Jos minä saisin perustaa kahvilan, tekisin jotain tälläista. Tunnelma oli kuin olisi istunut omassa olohuoneessa...paitsi, että meillä ei ole tämän näköistä.Heh,heh!
 
 
 
Bloggaus-harrastukseni myötä valokuvaukseeni on tullut uusia ulottuvuuksia. Perinteiset matkakuvat ovat muuttuneet yksityiskohtien bongaamiseksi. Matkakaverini olivat meikäläisen suhteen yllättävän kärsivällisiä, jos ottaa huomioon, että olin vähän väliä räpsimässä jotain kuvia "ei-niin-tyypillisistä" kuvauskohteista.
 
 
Ja kuten sanonta kuuluu: "Matkailu avartaa"...pätee myös sisustusrintamalla. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti