lauantai 14. syyskuuta 2013

Virallinen päätös


Tänään jalkapallokautemme loppui ihan virallisesti. Talviharjoitteluhallille oli kokoontunut melkoinen määrä niin isoja kuin pieniäkin jalkapallonharrastajia vanhempineen.

 
Tilaisuudessa palkittiin ansioituneita valmentajia ja ns. taitokilpailun voittajat. Viikolla oteltiin myös Mini- ja Nappula-cupissa ja näistä palkittiin kolme parasta joukkuetta. Tilaisuudessa palkittiin myös kaikki jalkapallojoukkueet Lilliputeista Nappuloihin. Mahtavaa juniorityötä!
 
 
 
 


 
Ja tulihan se Liverpoolinkin vuoro. Pojat saivat mitalit kaulaan ja tilaisuuden kruunasi mehu- ja munkkitarjoilu.
 

Tässä vielä lähikuva mitalista.
 
 
 
Jalkapallokausi on nyt tällä erää ohi ja meillä siirryttiin jäälkiekkokauteen jo viime viikonloppuna. Tämä kesä on ollut säiden puolesta mitä parhain jalkapallokesä ja täytyy tähän loppuun vielä todeta, että tämän harrastuksen myötä lapselle (ja äitille) on tullut ihan uusia (mukavia) tuttavuuksia sekä kentältä että kentän laidalta.
 
 
Tänään olen kaiken muun ohella ahertanut vaihteeksi pihalla istuttaen syysistutuksia. Niistä teen ihan oman postauksen, kunhan tässä ehdin/ saan aikaiseksi. Tänä viikonloppuna juhlistamme vielä pienimuotoisesti äitimummin syntymäpäiviä ihan omalla porukalla eli tämä viikonloppu menee mukavasti näissä kotinurkissa.
 
 
 
Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne ruudun taakse!
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti