sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Syyskuun viimeinen

Viime viikkoisen "rumban" jälkeen viikonloppu on mennyt rauhallisemmin. Ajattelin, että tämä viikonloppu saa luvan mennä ihan vaan tekmättä yhtikäs mitään. Meillä tämä tarkoittaa sitä, että vain pyykinpesukonetta on käytetty, muut kotihommat ovat jäänet vähemmälle. Villakoirien kenneli (= pölypallot) valtaavat huushollin, mutta annan niiden kasvaa ihan rauhassa. En ota siivouspaineita, varsinkin kun mies eilen imuroi eteinen-keittiö-ruokahuone-sektorin noin niinkuin päällisin puolin...kelpaa minulle.

 
Tänään lähdimme koko perhe aamulenkille. Otin mukaan pienen pokkarikamerani ja räpsin kuvia sieltä täältä. Tässä vähän tunnelmapaloja reissulta, syyskuun viimeisenä sunnuntaina.
 
 

 
 
 
Lenkkimme kulki venelaitureiden vierestä. Lämmin syksy ei ole vielä innostanut ihmisiä veneiden nostoon.
 
 

 
 


 
 
Sää oli mitä parhain. Raikas ilma ja auringonpaistetta. Tälläisestä syksystä minä pidän!
 
  
Meidän lähellä sijaistevalla uimarannalla oli rauhallista.  Muutaman kuukauden päästä tässä on jo jäätä, riippuen tietenkin siitä minkälainen talvi on tulossa.
 
 

Minä tein vähän pidemmän aamulenkin ja perheen miespuoliset "oikaisivat" kotiin valmistamaan ruokaa. Iltapäivällä pojalla oli taas jääkiekkotreenit ja vaatteidenvaihdon jälkeen kuskasimme hänet kaverille. Minä itse olen vielä tässä menossa päivän toiselle kävelylenkille naapurin rouvan kanssa...täytyneekö ruveta varomaan jo ylikuntoa?


Mukava viikonloppu siis takana. Tuleva työviikko ei ole niin ohjelmoitu kuin tuo viime viikkoinen, mutta kyllä sielläkin ohjelmaa on. Syyskuu mennä hurahti ja kohta ollaan jo lokakuussa...Hyvällä fiiliksellä kohti uutta viikkoa...niin ja lokakuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti