torstai 12. syyskuuta 2013

Tropit laatikossa

Kulunut viikko on ollut melkoista liitämistä paikasta toiseen, mutta eilen ehdin kuitenkin laittaa meidän ns.lääkekaapin järjestykseen. Samalla tuli heitettyä jo vanhaksi menneet lääkkeet pois.
 
 
Aikaisemmin meidän lääkkeet säilytettiin loogisesti kahdessa eilaisessa laatikossa. Dymo-laatikossa oli lääkkeet ja toisessa oli sidostarpeet, laastarit ja kuumemittarit. Nyt tavoitteena oli saada mahtumaan nämä yhteen laatikkoon.
 
 
 
Prismasta löysin (ja ostin) tälläisen lääkelaatikon, joka koostui kahdesta päällekäin menevästä osasta ja suljettavasta kannesta.
 
 
 
Yritin ensin täyttää laatikon samlla ajatuksella kuin aikaisempi säilytysratkaisu, mutta tämä logiikka ei enää toiminut tässä boxissa. Jotkut lääkelaatikot, kun olivat mitoitukseltaan liian suuria tai muuten vaan vääränmalliset. Vähän piti sitten "venkslata".
 
 
 
 
Ihan kaikkea en saanut mahtumaan (vieläkään) yhteen laatikkoon, mutta on tämä nyt ainakin kivemman näköinen kuin ne aikaisemmat "viritykset"
 
 
 
 
 Tämä laatikko mahtuu hyvin meidän ns. lääkekaappiin ja tuli sinne muutenkin vähän lisää tilaa. Ja voi olla, että lääkkeetkin löytyvät paremmin, sillä sehän oli tämän järjestysoperaation perimmäinen tarkoitus.
  
 

Kuumemittarien lukumäärästä päätellen, meillä on ollut joskus enemmänkin kuumesairaita. Meillä oli ainakin viisi erilaista kuumemittaria; nestekidenäytöllä ja perinteisellä elohopeanäytöllä, nopeita lapsille ja hitaammin mittaavia aikuisille. Nyt kierrätykseen lähti yksi mittari ja toivottavasti loppujakaan ei tarvitsisi käyttää.
 
 
 
 

Nyt on tropit kuitenkin järjestyksessä. Ainakin hetken aikaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti