sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Naapurissa


Vietin tämän viikonlopun poissa kotoa, yhdessä muutaman "Hömppis-äidin" (äiti-lapsi porukka) kanssa naapurimaassamme Ruotsissa ja tarkemmin sanottuna Tukholmassa. Lapset saivat luvan jäädä pois tältä matkalta. Tämä oli tarkoitettu vain meille äideille.






Edellisestä vierailustani oli jo kulunut useampi vuosi ja täytyy sanoa, että Tukholma on (yhä ja edelleen) todella kiva kaupunki. Menomatkalla laivamme oli uusin Viking Linen Grace ja paluumatkalla tulimme Amorellalla. Aamulaiva tulee aina aikaisin Tukholmaan, mutta meille se ei ollut mikään ongelma. Suuntasimme läheiselle hotellille (Scandic) aamupalalle ja nautimme ihanasta kiireettömyydestä ja hyvästä aamupalasta.
 





Meidän porukalla oli hyvin rento asenne matkaan. Ollaan ja mennään minne mieli tekee eikä jakseta "pigottaa". Täytyy sanoa, että tässä  onnistuimme. Meillä oli rentoa ja hauskaa. Me äidit taisimme nauttia ihan vaan siitä, ettei ollut mitään ohjelmoitua juttua. Laivan yöelämä jäi katsomatta, mutta hytissä juttu ja nauru raikasi.
 
 
 

 

Kävelimme Tukholmassa lähinnä Vanhassa Kaupungissa kierrellen ja ihmetellen. Pistäydyimme Tukholma Suurkirkossa ja päivän päätteeksi kuljeksimme Södermalmilla. Välillä aina pistäydyttiin jossain shoppailemassa tai syömässä...ja molempia tuli tehtyä ihan kiitettävästi.
 
 




Ajattelin tehdä matkasta vielä pari erillistä postausta tulevan viikon aikana, mutta nyt on sen verran vetämätön olo, että laitoin vain tälläisen lyhyen koosteen reissusta. Näin blogin välityksellä haluan kiittää matkaseuralaisiani Sannaa ja Outia oikein mukavasta matkasta. Tälläinen reissu täytyy ehdottomasti uusia tulevaisuudessa. Josko loputkin "Hömppisäidit" saisi houkuteltua mukaan. :)
 
 
 

Nyt täytyy todeta, että tulevaan työviikkoon en lähde mitenkään hyvin nukkuneena, rentoutuneena kylläkin. Sen verran meni jutustelut laivalla myöhäiseksi ja nukkuminen oli huonoa, että univelkaa kertyi kiitettävästi. Onneksi tulevan viikon ei pitäisi olla mitenkään erityisen kiireinen, vaikka ohjelmaa tuntuu olevan melkein joka illaksi.


Ja se olisi sitten jo syyskuu...





2 kommenttia:

  1. vitsi teil on ollu varmaan kiva reissu, ens kerralla tuun sitte mukaan :)


    --Anu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli sitten lupaus! Meillä oli ihan oikeasti todella kiva ja rentouttava matka!

      Poista