tiistai 20. tammikuuta 2015

Lainattua


Työpaikkani viereesä sijaitsee sivukirjasto, jossa ehdin käymään aina silloin tällöin. Välillä sieltä tarttuu mukaan lainattavaa ihan kotiin asti. 
 
Viime käynnillä mukaani tarttui kaksi mielenkiintoista kirjaa, joita olen ehtinyt vielä vain hiukan selaamaan.
 
 
 Tuo betonikirja vaikutti hyvinkin kiinnostavalta ja poimin sieltä muutamn idean tänne blogini puolelle. Toinen kirja on enemmänkin sellainen "fiilistelykirja"; kauniita kuvia, kivoja sisustusvinkkejä...
 
 

 
 
Omasta kotikirjahyllystä löytyy muutama betonikirja, mutta tässä kirjassa oli hyvät työselostukset ja kivoja toteuttamiskelpoisia ideoita, kuten esimerkiksi tämä puunsäilytysteline.
 
 

 
 
Tämä kirpputorilta löydetty pöytä oli tuunattu hienolla betonikannella...
 
 

 
 
ja kirjasta löytyi hieman pienempiäkin betoni-ideoita, kuten esimerkiksi tämä naulakko.
 
 
 
 
Nämä kuvat otin suoraan kirjan sivuilta. Kirjassa oli muitakin toteuttamiskelpoisia ideoita, mutta valitsin nyt vain nämä kolme kuvaa. Voi olla, että joudun ostamaan tämän(kin) kirjan vielä itselleni. Olen jo jonkin aikaa halunnut kokeilla tällaisten betonitöiden tekemistä, mutta vielä ( ne kymmenet) ideat ovat jääneet toteuttamatta. Jos vaikka ensi kesänä ryhdistäytyisin...tai sitten silloin vuorotteluvapaalla :D
 
 
Taisinpa luulla sunnuntaina liikoja, kun enteilin, ettei tuleva viikko olisi lainkaan niin ohjelmoitu kuin viime viikko. Nyt näyttää uhkaavasti siltä, että päiväni täyttyvät jälleen erinäisistä hommista; taksikuskista sisutussuunnittelijaan...lainakirjat saavat nyt odottaa syvempää perehtymistä. Jos vaikka viikonloppuna ehtisi!?!
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti