tiistai 6. tammikuuta 2015

Loppiaisen löpinöitä


Viimeinen lomapäivä...huomenna töihin/kouluun...paluu arkeen...hirvittää!!! Ja toisaalta taas ei...


Siinäpä ensimmäiset ajatukset tälle päivälle. Loma on tuntunut todellakin lomalta. Ei aikatauluja, mukavaa olemista, yhdessä ja erikseen, koko perheen voimin. Tämän loman aikana olen jaksanut jopa valvoa ja katsoa myöhäisillan elokuvia (siis niitä, jotka alkavat yhdeksän aikoihin...). Työasioita en ole ajatellut lainkaan, työavaimia olen vahingossa vain ohimennen hypistellyt - hyvä loma siis!


Loppiaisen kunniaksi taidan ryhdistäytyä sen verran, että otan viimeiset jouluvalot pois ikkunoilta ja tästä ns. kirjahyllystämme.
Kuvassa näkyvät pienet tontut menivät jo Tapaninpäivänä säilytykseen...


Täällä päin Suomea tarvittaisiin kyllä "valohoitoa". Hyvin alkanut lumitalvi lähti uutena vuotena vesisateen mukana pois.
Nyt on vain kylmää, pimeää ja kohta sääennusteiden mukaan märkääkin - TAAS!
 
 
Huomasin tässä eräänä päivänä, että en ole innostunut ollenkaan käymään alennusmyynneissä. Yleensä näihin aikoihin olen tehnyt päiväretken kaupungille ja katsastanut sekä vaate- että sisutusliikkeiden aletarjonnan. Nyt jotenkin koko ajatus "tökkii". Ehkä minä tästä vielä tokenen, kunhan saan tämän perusarjen taas rullaamaan. Siis heti huomenna. :D
 
 
 
 
 
Tänään tiedossa pojan jääkiekkoharjoitukset ja yleistä huushollaamista. Kuntoilun puolella olisi tarkoitus tehdä reipas kävelylenkki kirpeässä pakkassäässä.
 
 
 
Lomat on kohta lomailtu ja se ihana-kamala arki alkakoon!
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti