lauantai 3. tammikuuta 2015

Tahtoo tällaisen!!!


Tällä naisella on tullut uusi himotuksen kohde. Olen jo jonkin aikaa miettinyt tablettitietokoneen ostoa, mutta ns. perinteinen koko ei ole mielessä. Nykyisen kannettava tietokoneeni on melkein samaa kokoa kuin nykyiset tabletit, joten nyt haluaisin pienemmän minitabletin.


(Tämä kuva lainattu suoraan Windowsin sivuilta)
 


Olen vähän perehtynyt näihin vempeleisiin ja tällä (vähäisellä) mobiilitietämyksellä olisin valitsemassa 7-8" koneen. Sellaiseen kassiin näppärästi sopivan, kevyen ja suhteellisen pienikokoisen. Käyttöjärjestelmän tulee olla myös Windows-pohjainen, jotta voin synkronoida omia härveleitä keskenään


Toisena vaihtoehtona olisi isomman (paremman!) älykännykän hankkiminen, mutta niiden näytöt ovat taas liian pieniä enkä halua taas mahdottoman isoa laitetta puhelimeksi.Haluan pitää jollain tasolla puhelimen ja tietokoneen erillään... eli meikäläiselle riittäisi ihan tuollainen perus(äly)puhelin edelleen, mutta minitabletti olisi sitten blogien seuraamiseen ja mahdollisesti niiden Instagram-juttujen/kuvien tekemiseen...ja muuhun mobiilihömpötykseen.


Ennen ostopäätöksen tekemistä jatkan vielä aiheeseen perehtymistä. Kaksi vaihtoehtoa minulla on jo tiedossa, mutta voi olla että liikkeessä asioidessani myyjät saavat pääni aivan sekaisin. Todennäköisesti tulen kaupasta ulos jonkun muun laitteen kanssa...toivottavasti se on edes minitabletti eikä 50" televisio!!!
P.S. Ja niin nopea olin lopulta liikkeissäni, että eilen ostaa päräytin minitabletin eli tämä postaus vanheni tavallaan jo ennen kuin päätyi lukijoille. Minun oli pakko (!?) toimia, sillä aloin jo harkita ostamatta jättämistä eli koko hienon ideani perumista. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti