perjantai 16. tammikuuta 2015

Pientä piristystä


Viikko on ollut melkoista menoa, mutta nyt on kuitenkin jo perjantai. Eilen ostin Prismasta kotiin tuomisena pienen kimpun tulppaaneja. 
 
Värivalikoima oli hyvä, mutta tyydyin jostain kumman syystä näihin valkoisiin.
 
 
 

 
 
Leikkokukilla saa kyllä pientä piristystä arkeen. Liian harvoin näitä kukkia tulee ostettua...ja vielä harvemmin saatua (vinkki miehelle!)
 
 
 Kiireisen viikon päätteeksi kävin tänään istumassa muutaman tunnin kampaajan tuolilla ja sain uutta väriä myös hiuksiini.
Piristystä sekin, vaikka en mitään radikaalia tehnytkään.

Meillä hieman vilkkaampi viikko jatkuu vielä viikonlopun yli. Onneksi mies tuli työreissulta vahvistukseksi kotiin. Huomenna ja lauantaina meillä on suhteellisen aikainen herätys, sillä pojalla on molempina päivinä jääkiekkopeli. Huomenna tiedossa lähiliigan peli, johon menemme ihan omalla autolla, kun taas sunnuntaina on koko päivän kestävä pelimatka Ylöjärvelle. Tälle reissulle poika lähtee ns. yksin, ensimmäistä kertaa.


Vähän on ns. takki tyhjä kuluneen viikon jälkeen, mutta ihmeellisesti löysin jostain vielä sen verran virtaa, että käytin kaikkia tämän huushollin pesukoneita heti kotiin saavuttuani. Tämän lisäksi tein vielä "kevyen keskilattiasiivouksen". Eiköhän tässä olisi riittävästi tälle päivälle.


Kohta menemmekin tästä saunaan..."isän kotiintulon kunniaksi", niin kuin poikamme sanoi...:DViikonloppuja!
 
 
 
 

2 kommenttia:

 1. Tulppaanit on ihania. Tulee KEVÄTFIILIS <3
  Aamulla nähdään! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulppaani ja Gerbera ovat suosikkikukkiani. Pienellä vaivalla voi kummasti piristää päivää. Ja tosiaankin aamulla nähdään!!!

   Poista