maanantai 19. maaliskuuta 2012

Ihmetyksen aiheita...

Ensimmäinen ihmetyksen aihe:

Ei se kevät tullutkaan! Ainakin, jos sattui katsomaan alkuillasta ikkunasta ulos. Räntää tuli taivaan täydeltä ja maisema vaihtui tosi nopeasti valkoiseksi. Minun oli nopeasti haettava kamera ja napsittava muutama kuva pihaltamme. Tässä tunnelmia pihaltamme tänään...


Toinen ihmetyksen aihe:

Sain viikonloppuna tietää, että "tilpehöörin" säilytyspaikkana oleva muki onkin haluttu keräilykohde...

Joku (keräilijä) maksaisi tästä Muumi -mukista ilmeisesti 300 euroa. Ja minä mietin, pitäisikö minun muuttaa mukin nykyistä käyttötarkoitusta. Varmaa on se, että en minä  uskalla sitä enää ainakaan mukina käyttää... eikä se myöskään ole myynnissä!!!

Kolmas ihmetyksen aihe:

Lapseni uimakoulu jatkuu vielä neljänä iltana tällä viikolla. En voi kuin ihmetellä lapsien innokkuutta ja kehittymistä. Tänään lapseni kellui meritähti- kelluntaa pää alaspäin vedessä ja myös selällään. Huimaa edistystä taas viime viikkoisesta!!! Samaan hengenvetoon ihmettelen myös uimakouluopettajien ammattitaitoa ja vastuuntuntoa (Lapsia on sellaiset 20 ja opettajia kaksi). Torstaina uimakoulu päättyy ja pääsen katsomaan ja ikuistamaan "ihmelapseni" suorituksia...Eli luultavasti postailen seuraavaksi vasta torstaina. Ellei tule jotain uutta postailtavaa sitä ennen...


P.S. Joku tarkkasilmäinen lukija voi huomata muutaman eron aikaisempaan blogiini. Lisäsin eilen sivulle "pysyvä kuvan" (käsityökorini) ja samalla levensin kirjoituksieni aluetta hieman. (Tämä alkaa mennä näköjään hienosäädöksi). Kokeilin myös muutaman muun asian lisäämistä, mutta ainakaan vielä taitoni eivät riittäneet tähän. Yritän myöhemmin, ehkä paremmalla onnella. Näillä mennään nyt.

1 kommentti:

  1. Ahkerana olet uurastanut. Samat mullanvahto-operaatiot oli viikonloppuna meilläkin ja pikkuapulainen auttoi innokkaasti. Minulla vain yksi traakki (raakku)puu (joten se siitä uurakan suuruudesta). Samalla kylvimme pääsiäisohraa. Sepäs on nyt jo kasvanut hirmuisesti...lieneekö edessä uusi kylvö, jotta sitä vihreää on yhä pääsiäisenä.

    Niin, ja kaapissa on neljä kipaletta tuollaisia "vanhoja" muumimukeja. Odottaa varana sitä pahaa päivää.

    Terkuin.

    VastaaPoista