keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Keskellä viikkoa

Tämän viikon menemiset on aikatauluttanut työ ja lapsen uimakoulu. Paljon muuta ei ole ehtinytkään tekemään. Uimakoulu kestää 1 tunti 45 minuuttia ja olen yrittänyt käyttää tuon ajan mahdollisimman "tehokkaasti". Eli uimakoulun aikana maanantaina tein kävelylenkin ympäri kaupunkia, eilen kävin PRISMAssa ostamassa pojalle uimalasit ja hankimassa ruokaa. Tänään oli työkaverin kanssa 40 minuutin lenkillä. Huomenna teen varmastikin lyhyen kävelylenkin, vien lapsen kotiin ja lähden vielä Latinos-jumppaan. Perjantaina voi ottaakin rennommin (siivousta, pyykinpesua, ruoanlaittoa...) ja viikonloppuna pitäis vielä vaihtaa mullat kukkaruukuista ja mennä miehen kanssa hirvipeijaisiin... kyllä ohjelmaa on!

Ensi viikolla jatkuu sama "rumba", mutta toisaalta on tämä ihan kivaakin. Onneksi tämä uimahallin määräämä aikataulu ei kestä  kokonaisuudessaan kuin kaksi viikkoa. Ja kaikkein kivointa on se, miten lapsi todella tykkää ja on innostunut...ja itsekin saa vähän omaa aikaa.

Tänään on käyty jo saunassa ja nyt aletaan päättämään päivää ( ups!...en siis "konkreettisesti", vaan ihan tämän päivän lopetusta...heh,heh!) Istun vielä hetken koneella eli luen muiden blogeja ja jos jaksais katsoa vaikka kympin uutiset. Ja olis mulla vähän "iltalukemistakin"...


... taitaa jäädä selailuksi. Voi olla, että en jaksa sitäkään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti