torstai 29. maaliskuuta 2012

UUSI SOHVA!!!!

Pitkän pohdinnan tulos...Luulin jo, etten saa juuri TÄTÄ sohvaa. Alkuperäinen hinta oli melkoinen ja ennen joulua kävin tätä sohvaa koe-istumassa...ja se jäi edelleen pohdintaan. Hintakin oli jo laskenut, mutta silti pohdin vielä asiaa... minä kun en ole nopea näissä asioissa.
Nyt se on kuitenkin meillä!!!  Mies teki lopulta ratkaisun ja tinkasi hinnan vielä kerran alaspäin. Eilen sohva tuli meille ja siinä se on!!!!
Sohva on tummempi kuin aikaisempi, muodoltaan yksinkertainen ja selkeä. Vanha sohva päätyi alakertaan miehen "lataamoon". Tälläinen kierrätys sopii minulle. Ja olipa mieheltäni hieno "veto", olisin pähkäillyt asiaa varmasti vieläkin. Mutta nyt olen enemmän kuin tyytyväinen.

Valmistaudun tästä lähtemään Latinos-jumppaan. Huomenna lähden työkavereiden kanssa Puolan Gdanskiin eli blogini hiljenee minun osaltani viikonlopun ajaksi. Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!!!

2 kommenttia:

 1. Minkä merkkinen toi sohva on? Mistä löytyi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva on ihan raumalaisesta Kodinonni-sisustusliikkeestä ja jos en ihan väärin muista niin tämä oli HT-collectionin mallistosta.En mene kuitenkaan vannomaan Sohvan nimeä en kyllä enää muista. Tähän saisi vielä rahinkin ja on ihan suomalsista tekoa...sen muistan. Eipä tainut olla näistä tiedoista paljonkaan apua...
   Terkuin, Satu

   Poista