keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Kevään merkkejä

Täällä taas. Alku viikko on mennyt todella nopeasti...huomenna on jo torstai. Keskiviikon kunniaksi ajattelin laittaa jo keväästä (ja kesästäkin) muistuttavia kuvia. Ja nyt ei tulekaan kuvia linnuista tai kukkasista, vaan ihan jotain muuta...
Eli ensimmäinen kevään merkki on, että auringonpaiste herättää myös maksaläiskäni poskilta.( On kuulemma myös ikääntymisen merkki!!) Tänä keväänä ajattelin kokeilla apteekin tuotetta ja toistaiseksi olen muistanut ja jaksanut käyttää sitä ihan päivittäin ohjeen mukaan. Tämä on siis oikein seerumia eli TEHOKKAAMPAA!!! Vielä en voi sanoa, onko tästä ollut apua, mutta annetaan ajan kulua ja auringon paistaa!!! Jotenkin iho tuntuu jo nyt nuorekkaammalta silmäpussien alla...toiveajattelua...

"Kesäpokamme-Jesse" käväisi Thaimaassa ja toi pojallemme hyvinkin kesäiset tuliaiset. Saanko esitellä: "Tässä tulevan kesän muotia!":..ainakin meillä.


Vaatteet olivat niin suosittuja, että niitä piti koittaa heti ja poika meinasi, että hän nukkuisikin niiden kanssa... Näitä kuvia katsellessa alkaa itsekin toivoa, että se kesä tulisi pian.

Ja sitten vielä siitä linnusta (ilman kuvaa). Tämän päivän paikallislehdessä oli juttu aikaisemman postaukseni "tipusesta" ja se osoittautui isokoskeloksi (se siitä meikäläisen lintutietämyksestä). Joka päivä oppii jotain uutta!

Tämä päivä postaus on lyhyt ja ytimekäs. Tänään pitäis mennä vielä äiti-lapsi tapaamiseen eli "hömppikseen. Sitten tullaan kotiin. Iskä ja poika saunaan ja mun pitäis vääntäytyä vielä lenkille. Eli ilta kotona on todella lyhyt.

Kevään merkki on myös se, että olen työporukan kanssa luvannut osallistua Karhu-viestiin. Nyt pitäis kohottaa kuntoa ja saada vähän juoksukilometrejä alle. Lenkkeilyn aloitin sunnuntaina ja nyt olis siis tarkoitus lenkkeillä 3-4 kertaa viikossa. Eikös siinä ole jo tavoitetta yhdelle ihmiselle.

Mutta nyt tankkaamaan ja syömään, että jaksaa lopun iltaa "viipottaa". Tehokasta loppuviikkoa vaan kaikille!!

4 kommenttia:

 1. Hei!
  Tulin käväisemään vastavierailulla - mukavan näköinen ja oloinen blogi :)
  Hauskaa bloggailun jatkoa
  toivotellen
  -Ulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Ulla, kun kävit täällä. Toivottavasti vierailet täällä jatkossakin. T:Satu

   Poista
 2. Hei onko sinulla jo tuossa iässä maksaläikkiä, luulin, että niitä on vain meillä kypsemmillä daameilla!!Mikäli esittelemäsi seerumi auttaa, niin minäkin kokeilen, mutta kerro sinä ensin kokemuksiasi, ettei taas mene rahat yhteen turhaan purnukkaan (niitä on jo ihan tarpeeksi nurkissa).
  Kevätlevottomuutta on täälläkin päin liikkeellä,se ilmenee kalustamisena. Kävi niin, että viikko sitten sanoin miehelleni, että tänään ei tehdä mitään, nyt ollaan vaan. Meni tuskin varttia kun hän loihe lausumaan: "kuule, minä olen miettinyt" - ja tästä arvasin, että meillä siirretäänkin tänään huonekaluja. Koska miehelläni on jalka paketissa, niin hän istui sohvalla ja antoi minulle ohjeita mihin siirrän telkkaritason (kaikkina vempaimineen ja tuhansine johtoineen), kirjapyramiidin, lipaston jne jne. ja minä tyttö siirtelin ja hikoilin, mutta hyvä siitä tuli. Tänään sitten vaihdoin verhot olohuoneeseen, tosin se kangas, jonka valitsimme roikkumaan on pöytäliina, mutta eihän sitä kukaan tiedä, paitsi me ja me ei taas kerrota kenellekkään!!
  Aurinkoista alkanutta viikkoa teille koko porukalle t.Tenttu-täti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai on Tenttu-tätikin saanut tehdä hyötyliikuntaa... "Työnjohtaja" on päässyt tässä asiassa kyllä huomattavasti helpommalla kuin sinä, mutta olotila moisen roudaamisen jälkeen on varmasti ollut hyvä. Ja luulenpa, että verhot (pöytäliina) on oikein passelit. Kangasta kuin kangasta! Tein minäkin joskus kilpatanssipuvun verhokankaasta ja hyvä tuli...sikses!Terkkuja sinne!

   Poista