sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Sunnuntain säpinää

Aamu valkeni meillä klo 7.00 nuoren miehen ilmoitukseen, että pitäis mennä keittämään aamukahvit. Aamupäivä meni ihan kotinurkissa työ- ja kotihommia tehden ja saateltiin mies hiihtomatkalle Pirkan Puolikkaaseen. Kotona laitoin pinkit pöytätabletit edellisen kaitaliinan tilalle ja kivoilta näyttävät nekin.
Ruokailun (ja pikku päiväunien) jälkeen lähdettiin äiti-mummin luokse päiväkahville. Siellä meillä ei kovin kauan aikaa mennyt, kun poika halusi jo takaisin kotiin. Kotona käytiin vain kääntymässä ja suunnattiin läheiselle "R-kioskin mäelle" laskemaan rattikelkalla. Matkalla pysähdyttiin läheisellä silalla ja tehtiin lintubongausta.


En tunnustaudu lintutieteilijäksi, mutta yksi noista linnuista ei kyllä ole sorsa. Mahtaiskohan se olla tukkasotka...??


                                      Mutta sitten pulkkamäkeen ja vauhdin hurmaa.

Ja joutuihan se äitikin uhrautumaan ja laskemaan lapsen kanssa. Tuloksena kipeä takapuoli.Kuvasin yhden laskun kamerallakin, mutta valitettavasti (tai ehkä onneksi) en saanut siirrettyä sitä tähän blogiini.

                          Lapsen laskiessa mäkeä harrastin hieman "luontokuvausta".
                                
                                   Ja paluumatkalla bongattiin vielä sorsia lisää...
Ollaan hyvää vauhtia menossa maaliskuuta ja kevät tulee kohisten. Mieli on virkeä ja valoisa. Tänään(kään) en jaksanut innostua "huushollaamisesta" eli jään odottamaan, että kevätaurinko herättäisi minussa taas "pienen sisutajan". Huonekalut saavat siis olla vähän aikaa rauhassa (ja isäntä huokaa helpotuksesta...).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti