sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Heräteostos

Viikonloppu jäi tällä kertaa lyhyeksi, yhden päivän mittaiseksi. Eilisen työpäivän jälkeen suunnistin n. tunnin ajaksi kaupungille. Käytin ajan tehokkaasti sekä ajallisesti että taloudellisesti. Ja omasta mielestäni tein ihan hyviä ostoksia (=löytöjä).
Mieluisin ostokseni oli tämä keltainen (!) ulkoilutakki. Ostin sen Luhdan Outlet myymälästä. Sain takin alta satasen kun lähtöhinta oli 329 euroa! Mielestäni tämä oli hyvä heräteostos. Samaisesta myymälästä ostin vielä edulliset ulkoiluhousut. Nämä kuvat otin juuri ennen lenkille lähtöä (samalla harjoittelin itselaukaisimen käyttöä). Kyllä oli kiva ulkoilla kevään keltaisessa takissa... mallina oleminen tuntui taasen vähän oudolta. Poikakin sanoi, että näytän vähän kummalliselta... :)

Kaupungilta mukaan tarttui myös muutama uusi T-paita ja yhdet housut. Eli operaatio vaatekaapin uusiminen on alkanut. Olen erittäin tyytyväinen löytöihini eikä kukkaron köyhtyminen harmita yhtään.

Kotona jatkoin talvivaatteiden pesua ja varastointia. Samalla järjestelin vaatekaappien sisältöjä lajitellen pojan pieneksi menneitä vaatteita ja kenkiä sekä tehden yleistä vaateinventaariota. Tämän projektin jälkeen vaatekaapeissa on taas tilaa vaikka uusille vaatteille.

Huomenna olisi taas työpäivä. Tämä päivä olisi tarkoitus ottaa vielä vähän leppoisammin. Aamulla laitoin koneellisen villasukkia ja -puseroita pesukoneeseen aamun lumisateesta huolimatta. Voi olla, että tänään joutuu/pääsee vielä lumitöihin. Sen verran tasaisesti tuota lunta satelee alas.

Kevät antaa vielä odottaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti