keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Pieni muutos


Tänään illalla vieraakseni tulee naapurista ystävättäreni. Kotiin tullessani minun oli pakko tehdä pieni pikasiivous ja samalla tuli tehtyä myös pikamuutos ruokahuoneessa.
Näkymä tilanteeseen ennen muutosta. Meillä on pitkään pöytä ollut huoneen pitkän sivun suuntaisesti, mutta tänään "vekslasin" sen taas toisinpäin.
 Eli nyt meillä on pöytä tavallaan poikittain. Pojan mielestä järjestys on parempi, koska nyt hän näkee TV:n paremmin syödessään...perustelut nämäkin. Ja voi mitä kasvatusta taas! :)
 


 
Pöydän keskelle ostin jo viime viikolla krysanteemin ja se on ainakin toistaiseksi hengissä. Uuden kukkakimpunkin olisi voinut kaupasta ostaa, mutta nyt mennään näin.
 
 


Tuosta keltaisesta väristä en tunnu pääsevän irti millään.
 


 
 

Ja tuo ihana keväinen auringonpaiste paljastaa armottomasti, että ikkunat pitäisi pestä. Meillä on myös täällä kotona sisällä jonkin verran lasipintaa. Niissäkin näkyy kummasti pienen ihmisen sormenjälkiä. Tänään en ryhtynyt kuitenkaan isompaan siivousprojektiin. Sitä paitsi imurimme suulakeosa on mennyt rikki (liiallisesta käytöstä?!). Imurointi on sillä melkoisen haasteellista, kun suulake osa on aivan "lötkönä".

Nyt kuitenkin ruoanlaitto kutsuu ja alkuillasta saan aikuismaista kahviseuraa pitkästä aikaa. Kälätystä luvassa, joten olen antanut "armon käydä oikeudessa" ja pojalla on tänään ylimääräinen "Xbox-pelipäivä"...ja kaikki osapuolet tyytyväisiä.

Ja jos vielä illalla jaksaa, rentoudun tänään tulleen lehden parissa. Tuolta telkkarista kun ei nykypäivän tunnu tulevan enää mitään ns. kunnon ohjelmaa. Mitä ikinä sitten se olisikaan...
 
2 kommenttia:

  1. Kiitos piristävästä kahvittelusta :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos itsellesi vain. Kyllä se oma väsymys kaikkosi hyvin nopeasti. Eikä tuolapsikaan valitellut, että olisi ollut tylsää. Kuten jo totesimme, pitäisi varmaan nähdä useammin. Onhan minulle sun uusi keittiö lattia vielä tsekkaamatta ja lenkillekin voisi joskus lähteä...mutta ensi nämä kevätvouhotukset (=työasiat)pois päiväjärjestyksestä...
    Terkuin, Se naapuri...;)

    VastaaPoista