perjantai 5. huhtikuuta 2013

Perjantaita vain

Meikäläisen viikonloppu ei ole alkanut ihan vielä, sillä huomenna menen aamupäiväksi töihin. Tiedossa siis vähän lyhyempi viikonloppu tällä kertaa. Tämä päivä (ja näköjään vähän iltaakin) menee vielä huomista päivää valmistaessa, joten tämän kertainen postauskin on lyhyt ja ytimekäs, ehkäpä vain pieni päivitys.


 
Pääsiäisen jälkeinen arki on mennyt ihan mukavasti. Jostain kumman syystä tuo keltainen väri jäi vielä meidän sisustukseen. Pääsiäiseksi ostamani tulppaanit kuihtuivat jo, mutta tilalle halusin vielä uuden kimpun.
 
 
 


Ja jotta ei menisi ihan keltaiseksi, ostin myös valkoisia. Tulppaaneihin en taida kyllästyä ikinä.
 Koska viikonloppu on osittain jo ohjelmoitu, en ole asettanut sen ihmeellisempää "to do"-listaa. Jos huomenna työpäivän jälkeen jaksaisi vähän imuroida ja käydä vaikka illemmalla lenkillä, kun muu perhe menee katsomaan jääkiekko-ottelua (Lukko- Tappara). Eikös siinä ole jo ohjelmaa ihan riittävästi. 

Tänään aloitin joka keväisen talvivaatteiden pesuprojektin. Pojan vaatteet on jo pesty ja omista takeista osa on juuri nyt pesukoneessa. Tarkoitus olisi, että ensi viikolla ei tarvitsisi käyttää enää talvivaatteita. Ans kattoo, miten käy.

Mutta nyt vielä valmistelemaan vähän huomista päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti