tiistai 16. huhtikuuta 2013

Jotain uutta ja vanhaa


Viime viikolla sain pojan huoneessa tehtyä pientä muutosta. Vanha lastensänky myytiin ja tilalle haettiin naapurissa lainassa ollut vanha laverisänky.
 Sänkyyn kuuluu pyörillä liikkuva alalaatikko ja sinne on hyvä kätkeä isokokoisia leluja.

 
 


Poika sai vanhaan sänkyyn kuitenkin uuden patjan ja nyt uni on maistunut todella hyvin. Pojan mielestä tässä on parempi nukkua, kun ei ole enää "niitä laitoja". Tiedä sitä sitten...
 


 
Samat vanhat pehmolelut kuuluu olla vielä sängyllä ja nukkumaan mentäessä niiden tulee olla vieressä. Jääkiekkojuliste laitettiin myös viime viikolla (uutena asiana) seinälle.
 
 
Sini-siskonen on myös muuttamassa (melkein) maalle.
 


Hänestä taitaakin tulla nykyajan torppari. Talossa on kyllä kaikki mukavuudet, vaikka talo itsessään onkin jo vanha. Täällä on tehty pientä pintaremonttia ja ensi viikonloppuna hänen pitäisi sitten kortteerata jo tuvassa. Laitan kuvia tästä idyllisestä paikasta, kun se alkaa olla kuvauskunnossa.


Kevät etenee täällä nyt vauhdilla. Eilinen sade vei lumet pihalta ja muutenkin sää on ollut (varsinkin tänään) mukavan lämmin. Kun kevät tuntuu olevan myöhässä, niin miten mahtaa käydä tuon kesän kanssa? Tosiasia on kuitenkin se, että työviikot ja -päivät alkavat kummasti huveta...ja hetken päästä on jo pitkä/opettajien kesäloma. Hassua!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti