tiistai 9. huhtikuuta 2013

Kevään merkkejä

Kevään tulo ei näy näillä leveysasteilla (vaikka länsirannikolla ollaankin) juuri ollenkaan. Meillä kotona selvä kevään merkki on, että kotinurkissa alkaa tapahtua. Alakerta/kellarikompleksi tuntuu olevan romuvarastojen ehtymätön runsaudensarvi. Siellä kevätsiivous on jälleen alkanut.

Kotimme viimeisimmässä remontissa (runsas vuosi sitten) mies teki suuren urakan ja laittoi monta peräkärryllistä tavaraa menemään kaatopaikalle. Kellarin inventaario on jatkunut tänä(kin) keväänä. Ihmeellistä kyllä, romua/tavaraa löytyi edelleen alakerrasta ja myös autotallistamme.


 
  Kellari alkaa ihan oikeasti tyhjentyä ja siellä alkaa olla tilaa...Pojalta tarpeettomaksi jääneet tarvikkeet (mm. pinnasänky, matkarattaat, kylpyamme...) meinasivat lähteä kaatopaikalle muun romun kanssa. Mies rupesi kuitenkin miettimään, jos joku niitä kuitenkin tarvitsisi. Miniämme laitoi "Facebook-kirpparille" valokuvat tavaroista ja täytyy todeta, että kauppa on käynyt todella vilkkaasti. Ihan muutama vauvatarvike on enää myymättä. Ihmeellinen maailma tuo "SOME-maailma".
Samassa siivousrytäkässä pojan nykyinen sänky (kuvassa) sai lähtöpassit ja naapurista haimme tänään lainassa olleen sängyn takaisin (jonka me olemme saaneet alunperin toiselta naapurilta). Tämä jos mikä on ollut todellista tavaroiden kierrättämistä. Nyt pojan huoneessa odottaa vanhan ajan laverisänky uutta patjaa...ja huone on salakavalasti muuttumassa koululaisen huoneeksi...NYYHH!


Kevään merkkejä on myös jääkiekkokauden loppuminen. Eilen osallistuimme Kiekkokoulun päätösjuhlaan. Tilaisuudessa jokainen palkittiin ihan oikealla mitalilla ja pääsi vielä luistelemaan hallissa, jossa pelataan  SM-liigan pelejä.
Tämän kirjoituksen pohjalta on todettava, että kyllä se kevät on sittenkin taitanut tulla. Nastarenkaat saavat vielä hetken olla auton alla, mutta jos vappuun mennessä pääsisi niistäkin eroon. Ja odottaa täällä muutama muukin asia kevään etenemistä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti